עזרה דחופה...

talih

New member
עזרה דחופה...

לפני כחודש נולדה לי תינוקת והיה לה גירוי מהחיתול , שלא עבר עם המשחות הרגילות , שמתי לה לבנדר ישירות על העור , אך עדיין הגירוי לא עובר והוא נראה כמו חתכים אדומים או צלקות .. אני מאוד חוששת שהלבנדר השאיר לה סימן...ושעשיתי טעות נוראית המליצו לי להכין לה משחה מהמרכיבים הבאים: חמאת שייאה שמן קלנדולה קמומיל רומאי ולבנדר אך עדיין הגירוי לא עבר הרופא נתן לי משחה אנטיביוטית .. אודה לך אם תחזרי אליי מהר עם פיתרון כדי שלא אצטרך להשתמש במשחה .:( תודה רבה טלי

yoelnd

New member
נסי

היי נסי לעשות אמבטיה עם שמן עץ התה, מריחה במיהול עם קרם אחר ורק אז לנסות ישירות ללא מהילה! יש לנסות להחליף חברה של החיתולים ואולי יש בעיה עם ההזנה, לא ציינת אם את רק מניקה או עם תוספים שונים. בבריאות טובה!

ebony

New member
לא עץ התה על תינוקותתתתתת.....

בטח שלא באמבטיה זה מחזק את השמן פי 5.... קמומיל רומאי + לבנדר אמור לעזור במשחה.... עכשיו תבדקי במוצרים של התינוקת אם הם מכילים קמומיל.... יכול להיות שזאת תגובה לעודף קמומיל כי בדרך כלל במגבינים לתינוקות, שמפו, מרכך והמון מוצרי היגיינה לתינוקות יש קמומיל ועודף ממנו גורם לתינוקות לפצעים מגרדים ממש דומה לאלרגיה אם המיקרה הוא כזה תורידי את הקמומיל מהתערובת ותמרחי רק לבנדר מהול בתור שמן בסיס תלכי על גלעיני אפרסק או משמש שמתאים לתינוקות ועדין מאוד.... לפעמים דברים קטנים גורמים לתופעות כאלה צריך לבדוק את כל הכיוונים
אבינית

ebony

New member
והכי חשוב...

לא להשתמש במוצרים שיש בהם קמומיל... לתת לגוף להתנקות קצת ואז להשתמש רק במוצר אחד שמכיל את הקמומיל.... כי תינוקות הם אנשים קטנים
והם יכולים להגיע לעודף של שמנים ארומטיים בקלות...

למעלה