עזרה דחופה!!!!!

33emily33

New member
עזרה דחופה!!!!!

איך משכנעים הורים לעשות פירסינג??? אני מתה לעשות עגיל באף ולאח שלי יש שני פירסינגים זה לא פייר!! עכשיו בגלל שאח שלי עשה קעקוע אמא שלי חושבת שרק בגלל שהוא עשה אני רוצה לעשות עגיל באף והיא לא מרשה לי לעשות!!!!! איך אני אשכנע אותה??????. ואגב אח שלי גדול והיא לא אמרה לו כלום שהוא עשה קעקוע בלי להגיד לה והוא יכול בלי חתימה כי הוא יותר מ-16 אבל אני פחות מ-16 ולא כדי לזייף חתימה..... כי יראו שזייפתי!!! מה אני אעשה???????????? איך לשכנע???????

Crazy Girl2000

New member
זה מסוכן לעשות עגיל עם אקדח../images/Emo85.gif

ובאף זה מתכון בטוח לאינפקציות...

nobody175

New member
דוגרי

חברה שלי עשתה עם אקדח שנה היא התעסקה עם האינפקציה אבל יכול להיות שהיא לא ממש טפלה בזה טוב.. סו איי דונ'ט נואו!

Crazy Girl2000

New member
אני אגיד לך מה../images/Emo85.gif

אקדח עגילים זה חרא של דבר,לא נקי ולא כלום וכל אלה שעושים עגילים באקדח לא מבינים כלום מהחיים שלהם בנושא הזה ואומרים למי שהם מחוררים לנקת את העגיל אלכהול\פולידין\מי חמצן וזה רק מייבש את הפצע וזה לא טוב..והתוצאה ברורה...

מזה??

בשביל עגיל באף צריך אישור הורים איזה שטויות! תראו לאן הגענו ..\: מלא חברות שלי עשו בלי אישור הורים. אני עושה עוד שני חורים שבוע הבא :) say mazaltov

אווו!

בעצם היום! עכשיו! עוד מעט! תעזרו אני צריכה עזרה דחופה! נכון שעושים עגיל שני באוזן אחת.. אז אני לא זוכרת אבל אמרו לי שבאיזשהו צד זה אומר לסבית\הומו.. נממממ מישו יכול לבגיד לי באיזה צד? וגם כדאי לי לעשות 3 חורים באוזן אחת? או שניים באוזן אחת ואחד למעלה באוזן השניה? מהר@! תענו מהר!!!חיח

EleVaTioN

New member
מע?!../images/Emo129.gif

בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה
וכמה שיותר עגילים יותר טוב ^^

Crazy Girl2000

New member
אז מה שאמרו לך זה שטויות ../images/Emo85.gif

חח..2 עדילים בצד שמאל\ימין זה של לסביות\הומואים ... נו באמת...

Crazy Girl2000

New member
אז כנראה שהם עשו אצל חאפר..../images/Emo85.gif

וכמו שהסברתי אקדח זה חרא דבר...

33emily33

New member
מלפני כמה שבועות יצא חוק הפירסינגג

איזה פאקינג דווקא עכשיו שאני רוצה יצא חוק דבילי כזה!!!!!!! ומי שלא יודע כתוב על זה בראש 1 מלפני כמה שבועות!!!!!!!

Crazy Girl2000

New member
זה לא ממש משנה.../images/Emo85.gif

רוב הפירסרים שמכבדים את עצמם לא מחוררים ילדים מתחת לגיל 16 בלי אישור-בלי שום קשר לחוק.אני ממליצה לך להיכנס לפורום פירסינג וקעקועים בתפוז ולקבל עוד מידע על זה .חוץ מזה יש שם מספיק אנשים עם דרכים לשכנע את ההוורים. ואם כבר מדברים הורים ופירסינג-אבא שלי אומר לי שאם אני עושה עגיל בלשון ,הוא מרשה לי כל עגיל אחר וזה בגלל שהוא בטוח שאין סיכוי שאני מעיזה לעשות עגיל בלשון
. טוב נו,נחשוב על זה. והנה דרך קטנה שאולי תעזור לך לשכנע : תגידי לאמא שלך שאם לא היא לא תביא לך אישור את תלכי ותעשי במקום לא מקצועי שלא מבין מהחיים שלו ויהיו לך מלא אינפקציות וזה יהיה באשמתה כי היא לא הביאה לך אישור
. אולי זה יעבוד.ואולי לא.

KaUrO DoNo

New member
נכון עם אקדח לא...

אבל אני לא ממליצה לעשות את זה ביכלל עשיתי פעמיים ובשתיי הפעמים הייתה לי אינפקציה עדיף ללכת למקום מוסמך יותר...

EleVaTioN

New member
בואי אני אגיד לך..../images/Emo129.gif

את לוקחת מחט, אלכוהול ומצית. תחטאי את המחט עם האלכוהות תחממי אותה עם המצית ותקעי באף. רגע החימום זה גם לחיטוי נדמה לי. אז פשוט תחטאי תמחט ותקעי באף!!! אני חשבתי לעשות ככה באוזן לפני איזה שבוע חחחחחח בהצלחה

EleVaTioN

New member
מה פסיכי בי?!../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

למה איך עושים חורים?

למעלה