עזרה דחופה

HANHBITTON

New member
עזרה דחופה

פנינה שלום לך אני קראתי את כתבתך בעיתון לאישה היום ואני מנסה לבקש עזרה אני יודעת שזה בעילום שם אך אני כבר מיואשת החבר שלי לחיים בכלא והוא אב ל-2 ילדי בני 10 ו-8.5 שנה בזמנו קנינו מונית גדולה עם שותפים (10 מקומות) כדי להתפתח בחיים אך מסתבר שהשותפי9 היו "אנשים דתיים רמאיים" קנינו את המונית מהלואות שלקחנו בשוק אפור וגם מהבנק הסתבכנו איתם, האוטו נמכר והכסף בבית משפט - עד לבירור כמה נקבל אנחנו וכמה הם. בינתיים חברי לחיים עבד על מונית אחרת הרשיון פג.. והוא נתפס נוהג על רשיון מזוייף (פלילי ביותר) הוא יושב כרגע מזה כ-8 חודשים בכלא ויש לו עוד 6 חודשים לשבת. בגלל שלא היה לנו כסף - לא יכולתי לקחת לו עו"ד. לפני שבועיים היתה ועדת שליש והוא לא קיבל שליש - כי לא היה מיוצג על ידי עו"ד אני חתמתי לפני כמה שנים ערבויות והסתבכתי, היה לי עד לפני 7 חודשים פשיטת רגל ומכיוון שלא עמדתי בתשלום - כי לא יכולתי בוטל לי הליך פשיטת הרגל. יש לי כרגע כל מיני בלאגנים עם נושים , פקודות מאסר, חובות לבנק שאני לא עומדת בהם יותר. אני עובדת במוסד מסודר אך כל משכורתי כמעט מעוקלת, וכרגע אני במינוס של 30.000 ש"ח בבנק. אין לי מאיפה לקחת, יש לי בעבודה חסכונות של 130000 אלף ש"ח אך הם מעוקלים לנושים ואין לי אפשרות לפרנס בכבוד את ילדי. אני על סף אובדן כוחות ואובדן ומיאוש בחיים אין לי איך לפרנס את ילדי הקטנים, כל דבר שרוצים אין לי הילד רוצה טיול - אין, רוצה מסיב ה בכיתה - אינני יכולה יש לי 2 בנים גדולים חיילים בצה"ל אנא תנסי לעזור לי כי אני כבר נואשת אני מוכנה - אם אשפר לקבל הלואה לסגור המינוס ולהתגלגל ובתמורה להחזר חודשי נמוך כי אין לי שום ברירה אחרת אני גרה בדירת עמידר, יש לי חוב למים בעיריה, וכן חוב לדירה ואני פוחדת שיוציאו אותנו ואין לי לאן ללכת. אני פונה לעו"ס שלי והיא כל הזמן אומרת אני לא יכולה לעזור אין לנו משאבים כרגע לכלום. אין לי בבית מה להאכיל את הילדים. אין לי בגדים , אין לי כלום אני גרה בב"ש ועובדת בתל אביב (עבודה קבועה) ומזה שבוע אינני הולכת לעבודה כי אין לי כסף לנסיעות ואני מפחדת שיפטרו אותי אחרי 20 שנה הטלפון שלי: 02-9997577 לתשובתך אצפה תודה HANH

תראי יקירה אנסה לעזור , כנסי רגע

הבעיה שלך די מורכבת אז אנחנו צריכים לפרק אותה וצריך להשקיע מחשבה בכל אחד מהנושאים שהעלית, בשלב ראשון אני אנסה לפעול לכך שיהיה לך יצוג משפטי. שלב נוסף זה אני פונה כעת מעל דפי הפורום אם יש מי שיכול לעזור בנושא הנסיעות מי שנוסע מב"ש לכיוון תל אביב ויכול להסיע את הגברת מתבקש ליצור איתי קשר ואני אעביר אליה. בנושא כסף צר לי אבל אין לנו מקורות כספיים עדיין לא אולי בעתיד, אבל כעת אני לא יכולה לעזור עזרה כספית. לגבי המיונס בבנק אני אבקש מעוה"ד שיסכים לטפל בנושאים המשפטיים שהעלית ואני תקווה שהוא יגיע אתם להסדר כלשהו , אם תתני לי יותר פרטים אני אנסה להדריך אותך. לגבי הילדים והחוסרים שלי אם תצייני כאן בדיוק מה נחוץ כעת הכי דחוף אנחנו ננסה לעזור. באופן עקרוני אנחנו צריכים בכדי לעזור לך קודם כל שאת תרצי לעזור לעצמך אז אנא אל תתייאשי ובואי צעד צעד יד ביד נלך אתך ונגיע לסוף הטוב. אין מעשי קוסמות זה לא יהיה מהיום למחר אבל עכשיו ברגע זה תחליטי שאת יוצאת מהמצב הזה ובשלב ראשון אנא רשמי לפניך נקודות כל מה שזקוק לטיפול אם משפטי אם כספי אם נפשי וסדרי את הרשימה לפי סדר עדיפויות שלך, אני אשמח לראות את הרשימה הזו ונמשיך יחד. לא נעזוב אותך עד שתעברי לצד שלנו לצד שנותן. פנינה

HANHBITTON

New member
פנינה יקרה

הצטמררתי מתשובתך ומתגובתך, זה עושה לי מעט טוב על הנשמה למרות שאינני יודעת איך להמשי הלאה על רגל אחת אוכל לילדים יצוג עו"ד נסיעות לי לעבודה נסיעות לילדים לצבא משהו לילדים- קיטנה, בילוי משהו קטן.. איך אני מתמודדת עם חובות שוק אפור וקשה לי לתפקד כרגע כאמא ואבא אינני רוצה לדעוך מה אני יכולה לתרום ולעזור לעצמי אני עוסקת בבנית צפורניים (ואני מעוניינת בלקוחות אפילו בסכום סמלי) אני יודעת לעשות פן אני יודעת לעשות תכשיטים מחרוזים רק אני צריכה קהל לקוחות כדי לנסות גם לעזור לעצמי וכל זה בשעות אחה"צ או הערב המאוחרות בשביל שיהיה לי טיפה עזרה בבית מה דעתך אני לא מציאותית נכון..... תודה שריגשת אותי וסליחה שככה התפרצתי

HANHBITTON

New member
עזה

חוב ארנונה ומים חוב עמידר חוב לעיריה צהרונים לילים - הם כבר בבית קיטנות הוצ"לפ נושים נסיעות לעבודה אוכל לילדים ביגוד לילדים זה המון ואני לא רואה כיצד אפשר לעזור לי אני שקועה עמו בבוץ למרות שאני מנסה מידי פעם להרים את הראש אינני מצליחה

big mama 2

New member
את בהחלט מציאותית....ומנסה לשרוד...

אני מוכנה מידי פעם לתרום פינוק מתוק לילדים..... עוגה , דברי מאפה...... הגעת למקום הנכון......פורום מלא באהבה ורצון טוב.....

צוהלת

New member
היי

אם את מעוניינת , את יכולה להכין תכשיטים ולהביא לחנות שלי.. אני אשמח לנסות למכור אותם שם. אבל אני לא יכולה לשלם מראש...ברגע שאני מוכרת אני משלמת...

פאקצה

New member
בוקר טוב קודם כל אני רוצה לומר

שאני מצדיעה לך על זה שאת מבקשת עזרה ... כל הכבוד בשביל זה צריך הרבה אומץ וכוח ואת יכולה לצאת מהמצב הזה ותצליחי לצאת ממנו אני מאמינה שפנינה ואנחנו כאן בפורום נעשה הכל על מנת לעזור לך בכל דרך אפשרית

HANHBITTON

New member
מדוע

מדוע אתה מעדיף לשתוק בוא אמור מה שיש לך הכל יתקבל בברכה כתובת האי-מייל שלי [email protected] אני בבית היום לא הלכתי לעבודה כי אין לי אפשרות

למעלה