עזרה דחופה

עזרה דחופה

שלום אני לא מצליחה לגלוש בגלל שיש לי מודם 56 והוא גולש ב28 שנית איך שאני נכנסת לאינטרנט משאבי המערכת במחשב צונחים ל40 % מה אני יכולה לעשות והתקנתי את ווינדוס מחדש

א-ז

New member
שימי לב חמודה

המודמים החדשים של היום הם מודמים המוגדרים כמודם תוכנה שזה אומר....-שזהו מודם שנתמך על משאבי המערכת! מעבד זיכרון וכו.... כנראה שהמחשב שלך הוא מעט חלש לכן המשאבים יורדים פלאים כשאת נכנסת לאינטרנט! לגבי ה 28... זה יכול להיות 2 גורמים עיקריים קו טלפון זה אחד המודם שלך זה השני! שימי לב זה קרוב לוודאי לא ספק האינטרנט שלך! האם איי פעם התחברת ביותר מ 28000? אם לא... זה יכול להיות מאוד שזה 1+1 של בזק (אם זה אכן כך תגידי אני יסביר לך יותר) אם הצלחת פעם אז זה כבר תלוי בסוג המודם שלך וכו...... תפני לתמיכה הטכנית של ספק האינטרנט שלך הם יכולו לעזור לך או אם בא לך לספר מעט יותר פרטים איזה ספק אינטרנט איזה מודם בדיוק לאיזה מספר את מתחברת ונראה!

אתה מתוק

תודה על העזרה 1-יש לי מחשב חדש P-1000 128 זיכרון מעבד אינטל יש לי את המחשב חודשיים לפני שבועיים התקנתי קו שני בבית שממנו אני גולשת אבל ניסית להתחבר דרך הקו הראשון של הבית והוא גולש ב44000 סיביות כמו שתמיד היה והמחשב גולש מצויין אבל עדיין משאבי המערכת יורדים לסביבות ה70% יש לי מודם של DYNAMODE 56 הספק שלי הוא בזק בינלאומי ואני מתחברת למספר 04-8137777 ותודה רבה וגב בן כמה אתה? אני 26 ביי

kitt

New member
הבעיה היא בוודאות הקו, פני לבזק

ותתעקשי שיבדקו את הקו. כנראה שהשיבושים בקו גם גורמים לירידת המשאבים כי המחשב מתעסק הרבה יותר עם תיקון שגיאות. 70% משאבים בגלישה הוא מצב נורמלי לחלוטין.

למעלה