עזרה דחופה !!!!

ghadad

New member
עזרה דחופה !!!!

אי צריך להזריק לאישתי כוריגון בטוסיק ( לתוך השריר ) , האם אני יכול לעשות זאת לבד ??? ואיך ??? אשמח לקבל הסבר . השעה שנקבעה לנו היא ב - 6 בבוקר ויהיה קצת לא נוח להשיג אחות בשעה כזאת . תוד מראש .

לכו עכשיו לקופת חולים

האחיות יסבירו לך. בעלי הזריק לי גם לשריר אבל רק אחרי הנחיית אחות.

vif

New member
אפשר גם למיון נשים באיכילוב

שם גם יסבירו לכם כדאי לקבל הסבר לפני הפעם הראשונה

שווערצה

New member
הוראות הזרקה לכוריגון

לא מאוד מסובך: עליך להזריק 2 אמפולות של כוריגון 5,000 וביחד - כוריגון 10,000 כל אמפולת אבקה יש לדלל עם מדלל אחד לאחר ששברת את פיית האמפולות: קח מזרק ומחט ורודה לשאיבת הנוזל שאב את הנוזל מאחד הבקבוקים, והעבר אותו לאמפולת אבקה. שאב את אמפולת הנוזל השנייה - והעבר לאמפולת האבקה השנייה. שאב את החומר משתי האמפולות המדוללות. החלף את המחט למחט הזרקה לשריר (כחולה) דחף את הנוזל במזרק עד קצה המחט כך שלא תשארנה במזרק טיפות אויר הבט על ישבנה של אשתך - בחר את ה"לחי" בה אתה מעוניין להזריק, חלק אותה לארבעה רבעים ואת הזריקה עליך לתת ברבע הימני העליון - בלי ימין, או ברבע השמאלי העליון - אם בחרת להזריק בלחי שמאל. חשוב להזריק את שתי האמפולות של הכוריגון לאותה לחי בישבן כמו כן - חשוב להקפיד על שעת ההזרקה!!! עצה - תקפוץ בשעות הערב לאחד המרכזים הפתוחים (לא יודעת באיזו קופת חולים אתה) ותבקש הדרכה מאחות. אם בשש לפנות בוקר תגלה שאין לך מושג מה לעשות - יהיה מאוחד מדי... תמיד יש אפשרות לגשת בשש בבוקר למיון היולדות הקרוב לביתך. בהצלחה

נוטשי

New member
שווערצה היקרה ../images/Emo140.gif

תודה ענקית !!! הדפסתי ותליתי על המקרר !!! גולי

chompi1

New member
מוסיפה שאלת כוריגון נוספת ../images/Emo35.gif

כשמזריקים את הכוריגון, צריך להכניס את המחט כולה עד הסוף (כמו בזריקות הורמונים)? ובמהירות? פשוט המחט הזאת נראית לי נורא גדולה

נועם@בת

New member
המחט צריכה להכנס עד הסוף

כי היא מיועדת להזרקה לתוך השריר. את הנעיצה הראשונית יש לעשות מהר, כלומר נעיצה לעומק 1-2 מ"מ צריכה להיות במכה אחת ומהר. זאת הנעיצה שמתגברת על התנגדות העור, ואם היא תעשה לאט היא תמתח את העור תוך כדי דקירה ותגדיל את חור הדקירה. אחר כך אפשר להאט את הקצב, אבל מנסיוני זה כבר לא משנה, כי כבר לא מרגישים את המחט. מה שכן, את ההזקה לעשות לאט לאט לאט. בהצלחה נועם

סנונית 1

New member
לפי האחיות בשרות אחות...

ניתן להזריק לבד אבל מאחר וזה שריר אז האחיות היותר אחראיות המליצו לבעלי לא להזריק לי אלא שאחות תזריק. אתם יכולים ללכת כמו שהציעו למיון נשים מחיר הזריקה 40 ש"ח ואחות מוסמכת מזריקה. שיהיה בהצלחה. וכמובן להביא את הכוריגון אתכם.

נוטשי

New member
תודה לכל הבנות

תודה לכולכן , מקווה לא להילחץ ולא להכאיב . בהצלחה לכולכן ולנוטשי שלי היקרה . גולי

ede1

New member
לגבי הזרקה, אהם אפשר במזרק אחד

להזריק גונל ומונוגון? יש לי 2 אמפולות של כל אחד מהחומר. הרופא אמר שכן, אבל אחות אמרה שלא. אני מבולבלת. ושאלה נוספת.בשבל מה מזריקים צטרוטייד? כפי שאני הבנתי זה תת-אורי. באיזה מחט משתמשים, באיזה צבע? תודה לכן

אפשר במזרק אחד גונל ומנוגון

לגבי הצטרוטייד - מדכא ומונע ביוץ עצמוני. על מנת שהרופאים יוכלו לשלוט במועד הביוץ ע"פ התפתחות הזקיקים ורמות ההרומונים ושלא יגרם ביוץ לא מתוכנן.

ede1

New member
תודה רבה לי אור שחר. החודש שונה לי

פרוטוקול, אז אני קודם מזריקה גונל ומונוגון ללא דיכאוי.לפני כן הייתי קודם משתמשת בדיכאוי ואחר כך מזריקה, אז אני קצת פוחד מלפספס את הרגע הנכון של ביוץ.

נועם@בת

New member
על פי הוראות יצרן הגונל זה אסור

אבל כל הרופאים שאני מכירה אמרו שמותר ואין בעיה. אני ערבבתי יופי של קוקטיילים יחד
. הצטרוטייד ניתן כאשר הזקיקים מגיעים לגודל 13-15 מ"מ, ונועד לנטרל את הורמון הLH אחרי שהוא מופרש, כדי שלא יהיה ביוץ (במקום לתת דיכוי). נועם

למעלה