עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!

רויטל23

New member
עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!

יש לי חבר כבר כמה חודשים ,.התחלנו לקיים יחסים אך לא הולך לנו! אז הבעיה היא כך: אני מחממת אותו ועומד לו ואז שמה לו קונדום ואז או שנופל לו לפני שהוא נכנס אליי... וזוהי בעיה בפני עצמה! אז חשבתי לחמם אותו קצת יותר על מנת שלא ייפול לו לפני שהוא נכנס אז עשיתי זאת והוא גמר שנייה לפני שהוא רצה להיכנס-הוא פשוט גמר מכל המשחק המקדים!!!!! חשבתי אולי לקצר את המשחק אך אם אקצר אז לא יעמוד לו כנדרש! אני די מיואשת...הסבלנות די פקעה לי כבר 3-4 פעמים שניסינו ולא הלך! מה לעשות?????.

הספרנית

New member
../images/Emo12.gif מוכר...מוכר...

אם תמצאי פתרון... דיברת איתו על זה? שאלת אותו?

תסלחי לנוAה...

אבל זה נשמע לה כאילו אתם חסרי נסיון... יש לכם בכלל נסיון? אם לא אז קצת תרגול וסבלנות ויהיה בסדר. אם היא טועה אז זה יכול להיות מלחץ, בעיות שהוא מוטרד מהם, ועוד סיבות שנוAה כרגע לא תציין לפני שהיא מקבלת את פיסת האינפורציה שחסרה לה.

רויטל23

New member
נועה יקרה...

אני ממש לא חסרת נסיון. אולי הוא חסר נסיון...למרות שלפי מה שהוא טען אני לא הראשונה שלו!! אני כבר קרוב ל-4 שנים מקיימת יחסי מין בתדירות די גבוהה ואף פעם לא ניתקלתי בבעיה כזו!

אולי, זה יכול להיות

אולי הקונדום לא מתאים לו, אולי לוחץ. ואולי עצם ההסח דעת מהאקט עצמולשם הלבשת הקונדום מוציא אותו מהריכוז וגורם לנפילה.

רויטל23

New member
הבעייה היא ש...

אני זו שמלבישה לו את הקונדום! אולי יש לו בעייה של זקפה?? אולי יש לו בעיה של פליטה מוקדמת? אוףףף עד שיש לי מישהו שאני אוהבת אז יש לנו בעיות ביחסי מין!

רויטל23

New member
לא דיברנו על זה...

אבל הוא "תירץ" את העניין בכך שאולי צריך להחליף קונדומים!! לא ניראה לי שזוהי הסיבה... אף אחד לא יכול לעזור? אני די מיואשת

n i r k o

New member
אולי זה פתיר !

יש לי חבר שאיך שהוא שם קונדום, בום, נופל... אבל אני יודע שאין לו בעיה של אימפוטנציה. אז או שהוא ממעיט בסטוצים או שהוא מסתכן (וכן הוא כבר 'עבר' שתי הפלות, שלא נדבר על סיכונים אחרים !). והמלצתי אלייך : לכי לרופא הנשים האהוב עלייך, קבלי ממנו מרשם, משם תמשיכי יחד עם חבר שלך לבדיקת H.I.V לשניכם וההנאה מובטחת...

bar666xp

New member
טוב אני גם מהאנשים שמספיק מבט

אחד לא מובן כדי שהזיין לא רק שיפול הסבירות שהוא יעמוד חזרה שואפת ל2%. אני לא יודע אם זה להציע מה שאתם כבר עושים אבל שיהיה... 1. הלבשת קונדום יכולה להיות מטרד לא קטן המלצה להלביש אותו עם הפה תוך כדי מציצה פוגע פחות בהתלהבות המינית לרוב. 2. שאלה הוא גם "מחמם" אותך או ש.."אני מחממת אותו ו.." חידוש יש גברים שנדלקים יותר מלחרמן את הבחורה מאשר אם היא מחרמנת מוצצת וכו'. 3. פיתרון לא הכי טוב אבל גם אפשרות ואני חושב שכבר אמרו לפני.... הולכים לרופא 99% ממחלות המין אפשר לראות בבדיקת דם...אבל זה לא הרעיון הכי טוב יש מחלות שתקופת הדגירה שלהן היא כ-6 חודשים. 4. (החשוב ביותר לדעתי) דברו דברו ושוב דברו ככל שהוא יהיה לחוץ פחות הסבירות היא שהתופעות הנ"ל ירדו ויעלמו ביכלל.... כמובן שזה מחייב אותך לתת לו את התחושה שזה בסדר ושאם זה מציק לו שאת לא ""קיבלת את שלך"" יש עוד דרכים שהוא יכול לענג אותך וכו'.

הצעה

קונדום יכול להוציא את החשק גם לגבר עם הזיקפה הכי קשה בעולם ... אם מדובר פה באמת במערכת יחסים, למה לא לוותר על קונדום לעבור לגלולות ולהנות מהחופש ?

על האש

New member
אוקיי אז במערכת יחסים

אפשר לעבור בדיקות,לקחת גלולות ולהפטר מהקונדום זה אחלה... אבל מה עושים במקרה של סטוצים?,אם בעית הקונדום והאבר הנופל... לזה כבר לא קמו פיתרונים. וזו בעיה מוכרת,בתהחלה שזה קרה לי (ארבע פעמים) באותה תקופה...אם אותה אחת. היא כבר התייאשה ממני ושלחה אותי לרופא,אני מחוסר ניסיוני לא שיערתי שזה נבע אולי מהקונדום...אבל ידידות מלומדות עיניין הסבירו לי ,את מקור הבעיה לפי דעתן. ואחרי שאני רואה את הנושא חוזר ועולה בפורום,ואני רואה שאני לא היחיד שסובל מהעיניין...אז זה קצת מחזק לי את הביטחון בנושא.

אם אתה יודע שזה מוריד לך את הבטחון

תנסה לעבוד עליו קצת. בסך הכל זה דבר טיבעי שקורה לעיתים. אפשרויות נוספות הם למצוא קונדום שלא חונק אותך, ושאתה מרגיש בו נוח. וגם פרטנרית קבועה לסקס (גם אם זה לא מערכת יחסים רצינית ומחייבת) כך יש לך סקס עם מישהי קבועה ויש אפשרות ללמוד אחד את השני.

על האש

New member
אהמ...

היא הייתה פרטנרית קבועה... פשוט כמו רויטל,היא לא נתקלה בתופעה קודם.

רויטל23

New member
אממ אמממ....../images/Emo124.gif

אתם די צודקים לגבי ויתור הקונדום! ואולי באמת כדאי בשבילי ובשבילו לעבור לגלולות ובאמת לוודא אחד אצל השני שאין מחלות מין כלשהן ע"י בדיקת דם.
תודה רבה לכל המגיבים למינהם!!
אם יש הצעות או תגובות אחרות אשמח לקרוא
תודה ויום טוב לבינתיים

למעלה