עזרה דחופה מישהו יודע איך עוברים את שלב 2 במשחק The Legacy of Goku
א א מ י ר 123456 New member 2/2/03 #1 עזרה דחופה מישהו יודע איך עוברים את שלב 2 במשחק The Legacy of Goku
א א מ י ר 123456 New member 2/2/03 #4 פרטים אומרים באתר על זה ללכת לאיזה אי לקחת שירה ולהחזיר אותה לידה אבל אני לא מתליח לקחת את הסירה לא יודע למה!!
פרטים אומרים באתר על זה ללכת לאיזה אי לקחת שירה ולהחזיר אותה לידה אבל אני לא מתליח לקחת את הסירה לא יודע למה!!
ק קרניים New member 2/2/03 #5 תעוף? ם אין לך תעופה אז תעזה ככה... תחפש כאלו עיגולים אם ציור של עלה... ירוקים... הפ ירוקים... זה ממלא את התעופה... ואז.. טטוס לאי הקטן לחצן אגרוף (הלחצן שאיתו נותנים ת´אגרוף) זה יקח את הסירה... תעוף בחזרה... ותביא לילד את הסירה הבנת אחי?
תעוף? ם אין לך תעופה אז תעזה ככה... תחפש כאלו עיגולים אם ציור של עלה... ירוקים... הפ ירוקים... זה ממלא את התעופה... ואז.. טטוס לאי הקטן לחצן אגרוף (הלחצן שאיתו נותנים ת´אגרוף) זה יקח את הסירה... תעוף בחזרה... ותביא לילד את הסירה הבנת אחי?
א א מ י ר 123456 New member 2/2/03 #6 ד לא אני עף מעל האי(מעל הסירה) לוחץ על אגרוף אבל זה לא לוקח לי את הסירה אני לא יודע למה יכול להיות בגלל שאי אפשר לקחד דברים מהאוויר?
ד לא אני עף מעל האי(מעל הסירה) לוחץ על אגרוף אבל זה לא לוקח לי את הסירה אני לא יודע למה יכול להיות בגלל שאי אפשר לקחד דברים מהאוויר?