עזרה דחופה

אורני31

New member
עזרה דחופה

חבריה, אני מארח קבוצה של 50 איש באחד מימי שישי הקרובים. נטייל בתל אביב עם מדריך, ולאחר מכן אנחנו מחפשים מסעדה סבירה ונעימה במחיר של עד 60 שקל לאדם. האם תוכלו להמליץ על מסעדה כזו, שגם יש לה חלל מספיק גדול וגם מגישה מנות סבירות במחירים עממיים?

אורני

salo22

New member
נקודת מחיר נמוכה ובעייתית

אם במחיר זה את מצפה לארוחה מלאה הכוללת שתייה וטיפ ל 50 איש, בואי נגיד שאם הייתי בעל מסעדה לא בטוח שהייתי רוצה את כאב הראש הזה. אבל מצד שני בטח יכול להיות מסעדנים שיעוטו במסרים על האפשרות הזו, למרות ששוב 60 זה מחיר כל כך נמוך לדעתי לארוחה מלאה.. אולי הזקן והים ביפו שמזכירים פה לא מעט, אבל גם זה לדעתי נשמע לי מאוד גבולי עבורם, בעיקר בלי לקחת בחשבון אולי טיפ. כדאי להתקשר אליהם ולשאול מה אפשר לארגן.

pix37

New member
על אחת כמה וכמה ביום שישי

תבין שמסעדה לרוב לא ערוכה להוציא אוכל ל- 50 איש בבת אחת, זה לרוב נעשה על ידי קייטרינג אשר מכין את האוכל מראש ושומר אותו חם במתקני חימום אשר אינם מקובלים במסעדות.

שלא לדבר על זה שאתם תסתמו את המסעדה באחד הימים העמוסים בשבוע.

נראה לי הגיוני יותר לחפש קיטרינג פשוט שיסכים להביא לכם אוכל לאיזה גן ציבורי במהלך הטיול או אולם ארועים פשוט אשר לא קבע ארוע לשישי בצהריים וירצה בכל זאת למלא תפוסה.

למרות שעבור 3,000 ש"ח לא נראה לי שגוף ממוסד כלשהו ירצה להרים את הכפפה.

רעיון נוסף הוא אולי להגיע לאזור בו יש כמה דוכני פלאפל ולחלק את האנשים בינהם. קשה לי להאמין שדוכן אחד יוכל להכין 50 מנות בבת אחת אבל כמה דוכנים ביחד אולי יצליחו לעמוד במשימה ובתקציב. משהו בסגנון שוק בצלאל שם תחלקו את האנשים לדוכני הפלאפל השונים וכל אחד יזמין מנה + שתיה אח"כ תזמינו מלאבי וקפה ופחות או יותר גמרתם את התקציב.

pix37

New member
עוד אופציה

היא לנסות ולתאם מראש עם המסעדות הביתיות באזור רח' המסגר אשר רובן לא עובדות ביום שישי
כך שסוג האוכל ורמת התקציב יוכלו להתאים ואם תתחייבו ל- 50 איש יש סיכוי שיהיה שווה להם להפעיל את המסעדה ביום כזה.

אבל תהיו חייבים לתאם איתם מראש ולא סתם לנחות עליהם עם הקבוצה.

מצטער שאני לא זוכר שמות - אבל אני כבר הרבה זמן לא עובד באזור.

למעלה