עזרה דחופה!
אהלן לכולם. מקווה שכאן זה המקום להעלות את זה.. אני בחור בן 25 עוד מעט, גיי, אני יוצא עם בחור גם בגילי מזה חודשיים וחצי בערך, חמוד ומקסים והולך ממש טוב. התחלנו לאט לאט בכל מה שקשור לסקס ולאחרונה התקדמנו לשלב של חדירות.. יש לציין שהכימיה ביננו מטורפת, וזה לא רק סקס ביננו אלא אנחנו גם יוצאים יחד ומדברים מידי יום בטלפון, הודעות וכו. חשוב לציין ששנינו בארון, ככה שכרגע אנחנו שומרים הכל לעצמנו.. תופעה שלא ניתקלתי בה בעבר (אך מצד שני אין לי יותר מידי ניסיון בה..), הזקפה שלי לא חזקה ברגע שאני חודר אליו ואף נמוכה מאוד עד כדי שלא עומד לי.. אני פאקינג בן 25 ולא מאמין שזה קורה לי עכשיו!
אני ממש נמשך אליו, גם רגשית וגם מינית וזה די הדדי.. (אנחנו מדברים על זה לא מעט..) זה קורה אך ורק שאנחנו מגיעים לשלב החדירות, חשוב לציין שלפני זה אנחנו ממש מקדישים הרבה זמן למשחק מקדים אחד עם השני.. ואיך להגיד, שם כל הציוד מתפקד כמו שצריך
ניסינו כל מיני תנוחות, סרט כחול, אבל אני ממש מתקשה (או שלא..) להתגבר על הבעיה הזו.. לגמור אין לי בעיה וכשאני נכנס אז כן אני נהנה ובכלל איתו.. דבר אחרון שחשוב לי להגיד, זה הפעם הראשונה שיש לי מישהו שאני ממש נמשך אליו מהרבה בחינות ובאמת אופטימי לקשר שיכול להחזיק הרבה זמן, שנינו גם רוצים את אותו הדבר ומרגישים אותו דבר.. ומדברים על כל דבר שמפריע לנו. אני אשמח לקבל עזרה, עצה, אם למישהו יש מושג למה זה קורה..אני די אובד עצות ומיואש...:/ תודה רבה לכולם!
אהלן לכולם. מקווה שכאן זה המקום להעלות את זה.. אני בחור בן 25 עוד מעט, גיי, אני יוצא עם בחור גם בגילי מזה חודשיים וחצי בערך, חמוד ומקסים והולך ממש טוב. התחלנו לאט לאט בכל מה שקשור לסקס ולאחרונה התקדמנו לשלב של חדירות.. יש לציין שהכימיה ביננו מטורפת, וזה לא רק סקס ביננו אלא אנחנו גם יוצאים יחד ומדברים מידי יום בטלפון, הודעות וכו. חשוב לציין ששנינו בארון, ככה שכרגע אנחנו שומרים הכל לעצמנו.. תופעה שלא ניתקלתי בה בעבר (אך מצד שני אין לי יותר מידי ניסיון בה..), הזקפה שלי לא חזקה ברגע שאני חודר אליו ואף נמוכה מאוד עד כדי שלא עומד לי.. אני פאקינג בן 25 ולא מאמין שזה קורה לי עכשיו!