עזרה דחופה

עזרה דחופה

האם מישהו יודע אם סגירת יתר של טבעת עלולה לגרום לכאבי גרון והרגשת חולשה קיצונית? סגרתי ל 8 ביום רביעי האחרון ומאז הרגשתי תחושת חנק. חשבתי להגיע ביום רביעי לפתוח 1/4 כי ההרגשה ממש מציקה (למרות שלהפתעתי אני עדיין מסוגלת לאכול לחם והכל, רק נסתמת מהר ולפעמים צריכה להקיא). פתאום אני חושבת שזה אולי מסוכן לחכות ליום רביעי (ואולי לא יסכימו לקבל אותי שם בלי תור מראש) ואולי כדאי לרוץ עכשיו למיון כי נראה לי שעולה לי גם החום, וזה כבר מלחיץ אותי. מישהו יודע????

אופירA

New member
מנהל
עלולה להיות דלקת בוושט

יתכן שהחום והחולשה קשורים, וייתכן שלא. אינני יכולה לדעת. אני לא יודעת אם מצבך מסוכן. אולי תתייעצי עם אחות במוקד רפואי (במכבי אפשר להתקשר למוקד הטלפוני ולהתייעץ באחות). לדעתי, תפסיקי לאכול כרגע, גם אם הכל עובר. תעברי לכלכלת נוזלים וכלכלה רכה מינימלית ככל שאפשר. לא נורא אם תהיי קצת רעבה כמה ימים, אבל הוושט צריך לנוח ולהפסיק להתאמץ כרגע, וגם אם זה לא הוושט אלא מחלה שלא קשורה לסגירה - הגוף שלך יודה לך מאוד אם תעזרי לו להחלים ולהילחם ע"י הורדת העומס על מערכת העיכול, שהיא המערכת שצורכת הכי הרבה אנרגיה מהגוף, וכרגע הוא מוכרח אנרגיה כדי להילחם במצב הדלקתי. כשאני חולה פיזית, אני מורידה צריכת תזונה למינימום של מזונות קלים לעיכול בלבד. עשיתי את זה גם לבן שלי מגיל 6, כי הוא היה חולה לעיתים קרובות וקיבל אנטיביוטיקה לרוב. אחרי שנקטתי בשיטה של להפחית תזונה למינימום ברגע שהוא מתחיל להיות חולה, הוא החלים מעצמו מכל המחלות הויראליות והדלקתיות, ולא ראה יותר אנטיביוטיקה.

אופירה יקרה

תודה שענית לי וגם בטלפון. בסוף נסעתי לקפלן. הכירורג רצה לפתוח 3 cc אבל אני ממש התחננתי שיפתח פחות. בסוף לאחר שדקר אותי 3 פעמים כי היה לו קשה למצוא את הפורט הוציא רק 1.2 CC (או כי הוא כבר ריחם עלי או כי פשוט לא הצליח לו). היתה לי דלקת גרון קשה שהתפתחה גם לריאה הימנית. אין לי מושג אם זה קשור לסגירת היתר. קיבלתי אנטיביוטיקה וב"ה היום אני כבר יותר טוב. שוב המון תודה . גם על הרצון הטוב

למעלה