עזרה דחופה

GrimBoy

New member
מבקשים את עזרת העירייה.

אחותי בזמנו עיקרה וסירסה את כל החתולים שהיו לה בחצר.. באו לקחו את כולם והחזירו.. העלות הייתה נמוכה מאד.. אפשר לגייס כספים בגן, אפשר לבקש מוטרינרים הנחות. אין הרבה פתרונות. זאת לא אשמתכם אבל בטוח שלא אשמתם. צריך להזכיר ולזכור שהחתולים האלה גם תורמים בנוכחות שלהם ומונעים נוכחות אחרת פחות סימפטית ועם פוטנציאל יותר הרסני.

sivanbd

New member
עזרה דחופה

האמת פעם ראשונה אני כאן והפורום שלכם מעניין מאוד בגן שאני עובדת יש המון חתולים שבזמן האחרון גם המליטו אין מי שיעקר אותן וכשהגננות מתלוננות מישהו מגיע מהערייה ולוקח את הגורים (אני לא רוצה לתאר לעצמי מה עושים להם שם) השומר בגן היה מאכיל אותם על בסיס יומי אבל החלו להתלונן עליו ואז האחראיים שלו חייבו אותו להפסיק להאכיל וללטף את החתולים כואב לי הלב ליראות איך הם מתקרבים אליו כדי שילטף אותם והוא מסכן בוכה ומגרש אותם היום בלית ברירה הוא נאלץ להפחיד אותם עם מים לא שזה עזר אבל מה עושים כי ההתרבות נמשכת

ella100

New member
היי סיון-אולי תציעי לשומר בגן

שיאכיל את החתולים במקום מרוחק מעט מהגן, במקום כמה שניתן שלא יהיה מרכזי ובולט לשונאי חיות. החתולים ילמדו שהאוכל מחכה להם שם (לפני העבודה, בסיום המשמרת שלו). אז לממונים לא יהיה מה להגיד לו. גם אם יתקרבו לליטוף-זה לא האכלה. לרוב האכלה מוציאה מאנשים את השדים. לגבי סרוס/עיקור-תלוי היכן את גרה. אם בת"א-את יכולה לפנות לעיריה.עד כמה שידוע לי:מעקרים,מסרסים ומחזירים. זה לא המצב בכל מקום-אז יש להעזר בגולשים שמתמצאים. יש את ספי ישראל (יש אתר).פועלים ברחובות. מיומנים וזולים.בלכידת 10 חתולים לסרוס/עיקור, נדמה לי שהם גם באים לאסוף ולהחזיר למקום. תמיד יש מומחים שיהיו מוכנים לעזור בהתארגנות ובטח האיש הזה ישמח להשתתף במבצע. אם זה דרך ספיי ישראל-העלות נמוכה ובאמת תצטרכו לארגן התרמה. אולי תעזרי בהורי ילדים,בפייסבוק,אולי תפרסמו במקומון.

sivanbd

New member
תודה לכולם

מדובר בעיריית תל אביב הם הגיעו לקחו רק את הגורים השומר כבר לא מאכיל אותם אבל בכל זאת הם נישארים

למעלה