עזרה דחופה................

FireInsaid

New member
בטטטטטט ../images/Emo99.gif

אם יש פה מישהי תאומה של בט היא שלי חמודות ;]

אין על בט - תשובה מעט פילוסופית

בכל סדרה ספר או סרט מזדהים ומתחברים לרוב לדמות אחת מה-2. 1. דמות שמזכירה את עצמי או את האדם שהייתי רוצה להיות. 2. דמות שאני מעוניינת שתהיה לצידי. אני אישית מזדהה מאוד עם בט, אוהבת את הגישה שלה לכל מקרה, רציונאלית מאוד עם רגש חזק מאוד, 2 רגליים על הקרקע. מאוד מזכירה לי את עצמי באופן ההתנהלות שלה. ואגב, עושה רושם גם שכך היא בחיים עצמם, אינטלגנטית מאוד, זורמת וחכמה. שיין לדעתי היא הטיפוס שנמשכים אליו, יפהפיה וסוג גברי, שמה "פס" על העולם, לא דופקת חשבון לאף אחד, לא מחויבת לשום קשר, ומוסכמות לא מדברים אליה. (אגב אישית שונאת את כל הקטעים של "מקס" ו"גני"....) הנכתב לעיל זוהי דעתי האישית בלבד....

vitekriver

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין על בט בכל הסדרה!! אינטיליגנטית, חכמה, רגישה, מקסימה אשה כלבבי. שיין סתם משעממת שלא מתבגרת וחיה בסדר קשה מקס באמת משעמם וג'ני...אני ביחסי אהבה שנאה אליה היא משוגעת לגמרי

Shiri from the block

Active member
אז רגע רגע../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אם אני לא רוצה את בט', ואני לא מזדהה עם בט'.. זה אומר שאני בנאדם טיפש?../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

לא לא ושוב לא

לא התחברת לשילוב אצלה, לא הזדהית עם אופן החשיבה שלה. בסיטואציות כשלה היית את נוהגת אחרת. ושוב, זו לא עבודת מחקר או משהו כזה, סה"כ ניתוח עצמאי. וסתם, עם איזו דמות הזדהית? הלנה?

Shiri from the block

Active member
האמת שחוץ מעונה ראשונה../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif לא הזדהתי עם שום דמות. בעונה הראשונה רק הזדהתי עם ג'ני כי היא גם עברה תהליך שהיא גילתה שהיא ביסקסואלית (לפחות באחד השלבים הראשונים) וכל הקטע שהיה לה חבר שהיא מאוד אהבה אבל נדלקה חזק על בת. זה משו שאני יכולה להבין. אומנם אני לא בטוחה שהייתי מתנהגת בדיוק כמוה, אבל זה פחות או יותר. בהמשך היא כבר השתגעה ונהייתה מטורפת כזאת, וגם היא הבינה שהיא בכלל לסבית, אז היא נמחקה מהרשימה. ו.. אמ, כרמן בקטנה כן התחברתי טיפה בכל הקטע שהיא כל כך רצתה להיות בקשר מחייב ומונוגמי ושיין לא רצתה. ואמ, זהו.. את הלנה אני פשוט סתם אוהבת כי היא שווה והמבטא שלה..../images/Emo99.gif

למעלה