עזרה..דחופה.

שירוש1233

New member
עזרה..דחופה.

אני צריכה עזרה דחופה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני בת 16 עוד מעט,ואני רוצה גיטרה ליומולדת שלי, ואני עוד לא יודעת לנגן, אז אמרו שאני צריכה קלאסית או אקוסטית. ההורים שלי אמרו שמבחינתם בסדר גמור אבל איפה ומה המחיר. מישהו כאן יודע בערך כמה עולה גיטרה קלאסית/אקוסטית בערךך?? וחוברת תווים? ומישהו יודע אולי על חנות טובה באזור השרון-הרצליה,רעננה...?שלא יקרה מידיי גם. תודה ענקיית לעוזרים. זה נורא דחוף לי.

sax boy

New member
עצה :)

אני לא נגן גיטרה אבל אני מקווה שאני יעזור לך. תראי ההבדל בין אקוסטית לקלאסית הוא לא כ"כ גדול (מלבד זה שאני חושב שהצליל של האקוסטית יותר יפה) בכל אופן האקוסטית יותר יקרה. את יכולה למצוא גיטרה קלאסית פשוטה ב300 שקל, ואפילו בפחות מזה, אני קניתי לאחי גיטרה ב190 שקל בטבריה. אני מציע לך לקנות גיטרה זולה כדי לראות אם מתאים לך לנגן..... ולא לשמוע כל מיני עצות של אנשים "לקנות גיטרה טובה עם צליל מדהים" (ואם זה לא יתאים לך? מה תעשי אם הגיטרה?) בכל אופן יש לך ברח בן גוריון 33 בהרצליה את כלי זמר, תשאלי אותם על גיטרה carya (הגיטרה שקניתי לאחי) לדעתי כל הנזק יצא להורים שלך בסביבות 300-400 ש"ח, עם כל הציוד של הגיטרה, מפרטים, case מחברת תווים\חוברת לימוד. מקווה שעזרתי.

למעלה