עזרה דחופה

עזרה דחופה

יש לי עוד עשרה ימים הופעת סופשנה ויש לי בעיה רצינית עם התלבושת זאת שמלה שלמעלה היא שחורה ולמטה אדומה החלק העליון הוא קטיפה כזה והוא בצורת וי, הכתפיות הן בצבע גוף והמורה שלנו ביקשה שלא נשים בגד גוף ונלבש מכנסון שחור וטופ\חזיה בצבע גוף. חיפשתי וחיפשתי בכל מקום כמעט ולא מצאתי טופ נורמלי בצבע גוף שהוא נוח ויכול להחזיק, בוא נגיד שסטרפלס לא טוב בשבילי ואני מעדיפה לא לרקוד עם חזיה כי שטוחה אני בכלל לא. יש למישהי מושג איפה אפשר להשיג טופים טובים בצבע גוף? הייתי בהיינס, בדאנס שופ, באפרודיטה וכל השיט הזה.. ופשוט אין

Loony Moony

New member
אמממ

דווקא אם את לא שטוחה אז תרקדי עם חזייה.. יש בכל מקום ובמיוחד בדלתא טופ בצבע גוף קניתי בהיינס (צבע אבן)

אבל

אבל הקטע הוא שכשאני עם חזיה ובמיוחד שהחולצה\ השמלה במקרה הזה בוי אז זה מוציא את כל הציצי החוצה כל פעם שאני מתכופפת או משהו בסגנון ובהיינס דווקא בצורה שאני צריכה [כתפיות ישרות ולא איקס] המוכרת אמרה לי ולחברה שלי בשתי חנויות שונות שלא יצא בצבע כזה.

moruush

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo45.gif

טופים בצבע גוף - יש בהיינס (אולי בחנות הספציפית שהיית לא היה) ויש בחנויות ספורות כמו מגה ספורט, ושאקל ספורט, ועוד
ותנסי בישראדאנס

..

כמו שאמרתי לזאתי למעלה, לא מצאתי בהיינס מה שרציתי. במגה ספורט חיפשתי ולא מצאתי כמו שצריך ואני אחפש בישרא דאנס.. תודה :)

moruush

New member
../images/Emo90.gifמה עם דלתא, FIX, אינטימה

גיבור סברינה? המשביר?

אז ככה

הייתי בH&O בדקתי של דלתא, גיבור סברינה וFIX יש להם את הפשוטים ששמות כל הבנות בכיתה ה' שמתחיל להיות להן ציצי חח ולי זה לא מחזיק.

moruush

New member
../images/Emo90.gifכדאי שתנסי בחנויות של דלתא, של FIX

ז"א חנויות עם המבחר המלא [לא מעט דגמים כמו בH&O, וכ'ו].. את לא מעדיפה להיות בלי כלום?

Only Dance

New member
אני חושבת שזו בקשה מוגזמת מצד המורה,

אצלי יש חזה ממש רחוק מלהיות קטן, הוא אפילו גדול, ואני לא חושבת שהיא הייהת מציעה הצעה כזו, כי היא מודעת לרקדנים שלה. תדברי איתה זה לא הגיוני, את צריכה משהו שיחזיק אין מה לעשות ככה זה כשלא מידה A, קאטי

למעלה