עזרה דחופה

עזרה דחופה

מה נסגר עם פורום חרדים?הוא נסגר??איך מגיעים לפורום החדש??שנית,דחוף יותר,מי מכיר רב מוסמך בירושלים שאפשר להתייעץ איתו על שידוך דחוף ביותר..דיני נפשות..תודה רבה

פרה פרה כבשה כבשה...

א.נסגר עם פורום חרדים שהוא נסגר ב.יש במקומו פורום חדש??? ג.רב??? הרב היחיד שאני הכרתי זה רב שגל מיוצאי בית המדרש של "ויבוא ויצא". רב מעללים.רב פעלולים.הרב את דינם. רברבין.בר בי קיו.עילוי,עוקר הרים,זוקף כפופים. ועוד כהנה וכהנה של מעלות.... כך שזה בטח לא יעזור לך... אבל תנסה לשאול בפורום 'העולם החרדי' אולי שם מישהו מכיר

הרב שמחה כהן מב`ב

אפשר להשיג אותו דרך ישיבת נתיבות עולם לפעמים אפשר לתפוס אותו שם. הוא אדם גדול. ויש את הרב הופמן מירושלים שרב אליישיב מפנה אליו. מומלץ מאד. אם לא תמצא את המספר כתוב לי אנסה להשיג דרך הרב אפרתי. בהצלחה!

kiss 18

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif...

בקשר לשאלה הדחופה- הרב שמעון אשר גולדברג רחוב בית וגן 82, טלפון- 02-6424726 בקשר לשאלה הראשונה- אז היה שם כמה בעיות, פיטרו את על המשמר, ואז התפטרו עוד כמה מנהלים... ממה שהבנתי מאריאלה שהם מחפשים מקום אחר, לבנתיים לא ידוע לי שפתחו פורום חדש. שואף, בהצלחה!

pizarro

New member
פתחו קומונה זמנית

כתחליף לפורום חרדים‎.‎ בהמשך הפורום יעבור לפורטל נענע.

kiss 18

New member
ניזכרתי...

בחתימה האחרונה של אריאלה ראיתי פורום שפתחו בנענע, אבל לא יודעת אם זה ניפתח רשמית... על כל פנים, שיצליחו!

למעלה