עזרה דחופה

nati 29

New member
עזרה דחופה

שלום בנות, אני מבקשת עזרה עבור חברה טובה. שלשום ילדה בתל השומר תאומים. האחד מונשם בפגיה בטיפול נמרץ. אחת הריאות לא התפתחה.בהתחלה חשבו שמדובר בכניסה של מי שפיר או דלקת וביצעו הליך של החדרת צינורית+אנטיביוטיקה אך דבר לא עוזר. בשלב זה הרופאים אינם יודעים היכן הבעיה ולא עושים דבר מלבד הנשמה. האם אתן מכירות איזשהו מומחה לצורך חוות דעת נוספת או חיצונית? אשמח לכל תגובה. תודה מראש

סוכותי

New member
מומחה ריאות יש הרבה

ד"ר שיינפלד- ראש מחלקת טיפול נמרץ בשניידר הוא מומחה גדול (מקבל פרטי איפשהו.... לא סגורה איפה) ד"ר איתן כרם (אני חושבת שהוא בעצם פרופסור) מהדסה הר הצופים. אבל אני חושבת שאם התינוק כבר בפגיה, ותל השומר נחשבת לפגיה טובה, ומטפלים בו.... אני הייתי מחכה עוד קצת כי בלוא הכי אי אפשר להעביר את התינוק במצבו לשום מקום ורופאים לא אוהבים שפוגעים בכבוד שלהם ומערבים רופאים אחרים כך שחוץ מאנטי של הצוות כלפי המשפחה הם לא ירוויחו עכשיו כלום מהתייעצות נוספת.

פגית

New member
אין לי ידע, רק מחבקת..

בהצלחה.. צריך לזכור פגייה שווה לרקיוד הכי ארוך שהם יעברו, צעד קדימה ושניים אחרוה, שישתחררו במהרה..

מקווה שיעבור בשלום

קשה לי להאמין שיש ניאונטולוג שיסכים, אפילו בתשלום, להגיע לתל השומר ולבקר את עבודתם. שתבקש לשבת עם מנהל המחלקה. שתבקש הסבר מקיף על המצב ושלא תתביש לשאול. אני מניח שאם עדיין תרצה חוות דעת חיצונית נוכל לעזור לה. שיהיה בהצלחה!

אורן, אתה טועה!!

תה"ש מאוד טולרנטיים לחוות דעת שנייה, ומשתפים פעולה עם מומחים פרטיים שההורים מביאים כדרך שגרה.אני זו שהמלצתי להורים עוד לפני מס' ימים להביא בדחיפות מומחה ריאות לחוו"ד שנייה, ואני שמחה שהם שמעו בעצתי. במקרה המצער הזה התערבו כבר כמה וכמה רופאים פרטיים, ובית החולים משתף פעולה באופן מדהים. כרגע המצב ממש לא משו וצריך להחזיק אצבעות

אני לא מתיחס לפגיה זו או אחרת אלא באופן כללי

אחרת זה ידרוש ממני לעשות שימוש בידע מעבר לידע הכללי- וזה כמובן משהו שאני לא אקח על עצמי... כל הכבוד לתל השומר אבל שוב- העיקר שהילד יהיה בריא. פוליטיקה בפורום זה לא מעניני...

דווקא בגלל שאתה לא משתמש בידע - לא ראוי

לשלול את האפשרות, והרי אתה כתבת שקשה לך להאמין שיהיה ניאנטולוג שיסכים לבוא ולתת חוו"ד שנייה... אני יודעת שתה"ש הוא לא היחיד שמאפשר להורים להביא מומחים חיצוניים לייעץ/לעקוב אחרי הטיפול בילד שלהם, ולכן אני מציעה לך להשיב שכדאי לנסות, ולא שחבל"ז
וחוץ מזה שהמקרה הזה הוא באמת חריג, ואף אחד לא ממש יודע מה גורם למצב של הילד ואיך לפתור אותו, כולל שיינפלד שעוקב אחרי המקרה מטעם ההורים, כך שתה"ש צמאים לכל רעיון שיציל את המצב.

איפה כתבתי שחבל"ז? ../images/Emo2.gif

כתבתי שתנסה לדבר עם מנהל המחלקה ואם עדיין תרצה- נעזור לה. זו תשובה שנכונה לכל פגייה, לכל הורה, בכל מצב. הרי את לא מצפה שאני אתחיל לברר, בניגוד לכלכ חוק, פרטי כל מקרה שעולה לפורום כדי לתת לו את התשובה הנכונה ביותר למקרה הרפואי שלו- נכון? התשובה היא בירוקרטית כללית- ומקיפה את כל האפשרויות. ועדיין- לצערי נתקלתי גם בפגיות שחושבים עליהן אחרת במקרים בהם התנגדו בכל הכוח לחוות דעת שנייה עד כדי איום בשליחת הילד לפגייה אחרת. שלא תידעי איזה מקרים צצו ועלו במהלך השנים. אפילו במקרים שהפגייה לא יודעת מה הולך ראיתי מקרים של מאבקי אגו על חשבון הילד. הקיצר- כל מה שתרצי- אבל אני ריפיתי את ידה? בחייך...

למעלה