כך יוצרים עם ריאן מרפי קשר
באתר המצורף יש איקון של "Contact", דרכו תוכלי להגיע לריאן בכבודו ובעצמו... אבל! והנה האבל... זה יעלה לך כסף! תחילה את צריכה להירשם לאתר, ובתור מחווה של רצון טוב מצידם את תקבלי 14 יום חינם! אבל על החינם הזה תצטרכי לשלם אח"כ (ובכלל, כי אם לא תשלמי לא יהיה חינם) 12.95$ לחודש. בחישוב שיקלי- הדולר היום עומד על 4.12 {בדקתי הרגע, אז נכון להרגע} * 12.95 $ = 53.354 ש"ח (חמישה ושלושה שקלים וארבעים אגורות). לא הרבה כסף (למרות שאת סטודנטית), השאלה היא כמה חשובה העבודה הזו ו/או כמה חשובה העובדה שריאן מרפי יקח בה חלק. בגדול- האתרים האלה שנותנים מידע הם אמינים. האתר שאני צירפתי מתמחה במידע מסרטים. אני לא יודעת מה קורה אם רוצים לבטל את המנוי ולכמה זמן צריך להתחייב (אם בכלל), אז את זה את צריכה לברר. עוד שיטה לנסות לאתר אותו- היא לפנות למפיקים כאן בארץ שקנו את הזכויות. אולי אפילו ל"רשת" בכלליות, ולראות לאן הם יפנו אותך ואיך הם יכולים לעזור. חוץ מזה אם יש לך מכרים שמתעסקים עם חברות מחו"ל, ספקים וכו' בטוח שלהם כבר יש מנוי לאתר כזה או אחר שאמור לספק מידע תמורת תשלום סימלי... גם ריאן מרפי נכלל בקטגוריה של "מידע תמורת תשלום סימלי". אני בטוחה שמכרייך יסכימו לעשות בשבילך את הטובה הזו! (בטוח שאפילו לאוניברסיטה שאת לומדת בה יש מינוי לאיזשהו אתר מהסוג הזה). מקווה שעזרתי....