עזרה דחופה

עזרה דחופה

התינוק שלי בן 3 חודשיים והוא יונק, השבוע קיבל פעמיים בקבוק תחליף חלב בשל העידרי מהבית, הפעם האחרונה שהיתה לו יציאה היתה בשבת שעברה. מה לעשות זה לא יותר מדי כמעט שבוע שלם ללא קקי. שתן יש והוא לא סובל מכאבי בטן לפחות נראה כך. מה לעשות, האם דרושה התערבות??
 

מינימי2

New member
חלב מלאכותי

עלול לגרום לקשיי עיכול, וייתכן שזה מה שקורה לתינוק שלך. סביר שהכל יסתדר לבד וללא עזרה. באיזה יום קיבל את הבקבוקים? ולפעם הבאה שאת עוזבת, עדיף לשאוב חלב כדי לא להקשות על העיכול וכדי לא לקלקל את מאזן החיידקים הטובים בקיבה.
 
ביום ראשון ושלישי ומה זאת אומרת

כדאי לא לקלקל את מאזן החיידקים הטובים, האם תחליף חלב הוא עד כדי כל גרוע?
 
וגם

הוא קיבל רק האכלה אחת מלאכותית בכל יום ולא יום שלם, כל שאר היום הנקתי אותו
 

מינימי2

New member
חלב מלאכותי

ואפילו רק בקבוק אחד, אכן מפר את מאזן החיידקים הטובים בקיבה. גוף התינוק זקוק למספר ימים כדי להתגבר על ההפרעה ולחזור למאזן חיידקים תקין. חשבי על זה, מדובר בחלב שבבסיסו הוא חלב פרה... בעיבודו נהרסו רבים ממרכיביו, הוספו לו חומרים שונים כדי לשפרו ולהתאימו לתינוקות רכים, אך חסרים בו עדיין מרכיבים יחודיים הנמצאים רק בחלב אם. כל אלו ועוד עושים את עיכולו של החלב המלאכותי לקשה יותר לעיכול, הוא עלול לגרום לכאב בטן, אלרגיה ( יש תינוקות הלוקים באלרגיה קשה) ועצירות. תינוק הניזון מחלב אם מקבל את החלב שהטבע ייצר בדיוק בשבילו. הוא מכיל את כל החומרים הנחוצים להתפתחות תקינה של תינוק אדם ומתעכל במהירות ובקלות. תינוקות יונקים לא סובלים בדרך כלל מעצירות, וחלקם עושים קקי רק פעם בכמה ימים (אפילו פעם בשבועיים) כיון שחלב האם משאיר מעט חומרי פסולת בגופו של התינוק. מצרפת לך קישור עם השוואה בין חלב אם לתמ"ל אם התינוק אינו סובל הייתי ממתינה עד יום ראשון. את יכולה לנסות לשתות משרה שזיפים, ייתכן שזה יעזור לתינוק דרך החלב שלך. בכל מקרה אם את מודאגת גשי לרופא הילדים.
 
למעלה