עזרה דחופה

limi211

New member
עזרה דחופה

הפסקתי להניק לפני חודש וחצי לאחר שנה וחודש של הנקה. שמתי חזיות לוחצות וכרוב. עדיין לא קיבלתיי מחזור ואני רוצה להכנס להריון בקרוב אבל היום הרגשתי כאבים בשד ולחצתי טיפה וראיתי שיש עדיין חלב..........! עזרו לי תגידו לי מה ניתן לעשות כדי לייבש אותו (כנראה שהמחזור מבושש לבוא בגלל החלב)

Revili

New member
אם הפסקת להניק...

לפני חודש וחצי, החלב המועט שיוצא בלחיצה מהשד אין כבר משמעות אמיתית ...אם החלב לא יוצא מהשד באמצעות יניקה של תינוק או בכל דרך אחרת, לא משתחרר הורמון הפרולקטין ולא החלב אחראי לאי הופעת המחזור שלך. יכול להיות שעדיין לא חזרת למאזן הורמונלי רגיל שמאפשר קבלת מחזור...את זה יש לברר עם רופא נשים. אבל החלב לא אשם בזה...ויכולים לעבור עוד מספר חודשים עד שיעלם כליל, זה נורמלי לחלוטין.

limi211

New member
מה עם כדור שמייבש את החלב?

לא כדי לקחת כדור שמייבש?

Revili

New member
לא לקחת שום דבר...

כדור שמייבש חלב לא עוזר כעת וגם לא צריך...החלב שלך כבר התייבש ויש רק טיפות בודדות, עזבי את החלב והוא יספג לבד בזמנו החופשי. אל תנסי ללבוש חזיות הדוקות ...אין צורך וזה רק יכול לגרום לך כאבים. בקשר למחזור פני לרופא נשים.

אפרת_ח

New member
מוסיפה מניסיון ומקריאה

יכול לצאת חלב בלחיצה עוד חודשים, ואח"כ זה הופך להפרשה צהובה ועדיין תקין. בהנקות הקודמות ההפרשה הצהובה נפסקה רק כשהתחיל ההריון הבא. ד"ר ניומן כותב, שיש נשים שההפרשה הצהובה נמשכת עד גיל הפסקת הוסת.

למעלה