עזרה דחופה

yosee

New member
עזרה דחופה ../images/Emo53.gif

שלום לכם, רציתי לשאול אם קיימים כאלה מכשירים או פטנט כלשהו שמאפשר לי לבדוק אם אחרים שמו לי מכשירי צ´יטוט כמו קול, רמקולים, מיקרופון, מצלמה, וכו,, בתוך המשרד שלי.. אוכל אוכל לגלות את זה? אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי, העניין ממש דחוף מאוד.. תודה מחכה לתשובה..

2580

New member
קיים אך היעילות לא מוחלטת

קיימים קיום בשוק מכשירים שמגלים מכשירי האזנה בכך שהם מחפשים אותות שידור ממכשירים.כל בלש פרטי יוכל לעזור לך בכך. כמו כן רצוי שתדע שתמיד יכולים לשים לך מכשירי האזנה,הם יכולים להימצא בכל מקום העולה בדמיונך בתוך שעונים,עציצים,קירות גבס,מנורות,ריפוד,ועוד ועוד. גודלם של מכשירי ההאזנה משתנה ובהתאם מחירם ממאות שקלים למשהו פשוט וגדול ועד אלפים רבים של דולרים לטכנולוגיות המתקדמות ביותר בשוק,הכל תלוי עד כמה חשוב להם לאסוף עליך מידע,וכמה כסף ומשאבים הם מקצים בכך. כמו כן עליך לקחת בחשבון שבמידה ומדובר במכשיר האזנה שהוא אינו משדר את התמונה/קול אלא מקליט אותו במשרדך ויש צורך שהמאזין יבוא ויאסוף את הקלטת הגילוי יכול להיעשות קשה יותר שכן אין שידור שניתן לזהות. לפני שאתה מחליט אם להזמין חברה שתעשה לך בדיקה במשרד עליך לקחת בחשבון שזה עשוי לעלות הרבה כסף.במידה ומדובר בריגול תעשייתי וחברתך עוסקת בעניין שחשיפתו עלולה לעלות ממון רב אז ברור ששווה לקחת זאת במלוא הרצינות.

למעלה