עזרה דחופה

פפריקה

New member
עזרה דחופה../images/Emo5.gif

היי עינת! שמי 1.1.3.4 ולפני כשנה וחצי הוספתי בהמלצת רב את 7.4.5. והורדתי 1ז"א את האות י´ מהשם המקורי שלי, תאריך הלידה שלי 1.12.73 אני אחות במקצועי ורוצה לעשות הסבה מקצועית לאיפור פנים ובמה עזבתי את מקום עבודתי וכעת אני מובטלת שאלתי היא לגבי התאמה מקצועית על מה כדאי "ללכת" והאם אמצא עבודה בקרוב ובאיזה תחום? (המספרים הרשומים הם שמי הנוכחי כעת) אנא עני לי מהר ככל שתוכלי תודה פפריקה

עינת

New member
פפריקה../images/Emo140.gif

מצטערת אבל לא הבנתי ,היכן הוספת 4,5,7? אנא חזרי וכתבי את שמך נכון להיום בשורה נפרדת ואחריה את שמך בעבר.ומה שחשוב לי יותר הוא איך את נקראת ביום יום?
שפע ו
עינת

פפריקה

New member
שמי...

שמי בתעודת זהות הוא 1.1.3.4. 4.5.7 ושם המשפחה 4.6.2.3.4.5. ביום יום אני נקראת 1.1.3.4 בעבר שמי היה 1.1.1.3.4 (ז"א השם הפרטי שנקראתי בו) תודה עינת ומצטערת על הבלבול אגב שאלה לי שמעתי שגם אם משנים שם לוקח זמן עד שזה "תופס" האם זה נכון? פפריקה

עינת

New member
פפריקה

ראשים כאשר משנים שם לוקח זמן עד שהויברציה משפיעה.אצלך אגב אין שינוי,הוספת שם שאינך משתמשת בו ולכן גם לא יהיה שינוי (ואגב אני איני דוגלת בהוספת שם כיוון שהוא אינו נותן דבר,שינוי זה ענין אחר)בכל מקרה לא הייתי ממליצה לך על שינוי - איני רואה סיבה לכך להפך השם שאת נקראת בו מצויין. זה אינו בדיוק הזמן הנכון עבורך לעשות הסבה מקצועית ואם יש ביכולתך להמתין עוד שנה לפחות הייתי ממתינה. כל עיסוק שקשור באסטטיקה ויופי מתאים לך. כמו גם - הפקה,יעוץ והוראה. לגבי מציאת עבודה ותחום,איני יכולה להשיב לך באמצעים הנתונים בידי בפורום. בהצלחה
שפע ו
עינת

למעלה