עזרה דחופה, הצילו

תהילה ה

New member
עזרה דחופה, הצילו

בימים האחרונים קרן(בת חמשה שבועות) מסרבת לישון. עד שבוע שעבר היא היתה די ערה בלילות, אבל ישנה בימים. כך יכלתי למלא את המאגרים וישנתי ביחד איתה. אבל בימים האחרונים המצב ממש מיאש. היא ישנה מספר דקות וברגע שאני נכנסת למיטה היא מתעוררת ומתחילה לבכות ולא נרגעת עד שאני מרימה אותה. ניסיתי לטיל איתה בחוץ, היא נרדמה והתעוררה ברגע שחזרנו הביתה. נדנדתי אותה, אך ברגע שהורדתי את היד מהעריסה היא שוב פצחה בזמר. ניסיתי את העצות של להחשיך בלילה וכו', אך לשוא. בקיצור- בימים האחרונים ממוצע השינה שלי עומד על 3 שעות ליממה. אני עומדת להתפרק. השאלה האם יכול להיות קשר בין ההנקה לבין המצב הלא נורמלי הזה. לא שיניתי את התזונה בימים האחרונים. יש לציין שקרן עלתה יפה במשקל (1.200 מהלידה) יש לה כל הזמן חיתולים רטובים, ואחד מלוכלך ביום. מצפה לעזרתכן

אמאגלית

New member
כמה רעיונות .....

דבר ראשון את צריכה קצת זמן לעצמך על מנת שתוכלי להתפנות לקרן כשאת לא מותשת. אולי כדאי שאת הטיול בחוץ מישהו אחר יעשה עם קרן ואת תנצלי זאת לישון מעט. נסי לשאוב חלב, על מנת שאת אחת ההאכלות מישהו אחר יתן לקרן. האם את שותה ואוכלת טוב, האם את נחה מספיק - זה יכול להשפיע על כמויות החלב. יכול שהיא גם בקפיצת גדילה - אולי תניקי אותה לעיתים תכופות. נסי להביא אותה למיטה שלך ולהניק אותה בשכיבה, וכך שתיכן יכולות להירדם יחד. כשאת מניחה אותה במיטה, אולי תניחי לידה בגד שלך, שהיא תמשיך להריח אותך. אם יהיה לי רעיון נוסף אכתוב לך... בהצלחה

למעלה