עזרה דחופה+הופעה

hadaslu

New member
עזרה דחופה+הופעה

שלום לכולם, קודם כל, ב-2.7 בית ספר למוסיקה "סקאלה" עורך הופעת סוף שנה שכולה שירי רמי קלינשטיין בקמלוט בהרצליה. יכול להיות גם שרמי יגיע לערב הזה. דבר שני, אני מופיעה שם ואני צריכה דחוף תווים לשיר "חברה" זה שיר שריטה מבצעת ב"ימי התום" (שיר 2) היא כתבה את המילים ורמי הלחין. זה שיר לא כל כך מוכר, אבל מקסים. אם מישהו יכול לעזור בבקשה, תודה.

jonmv

New member
זה בעיה..

לרמי יש ספר תווים של כל השירים שלו אבל לצערי הוא מזמן יצא מדפוס ולא מוכרים אותו יותר.. וגם ברשת אין תווים שלו.. :(

ענת 19

New member
היי לך...

דבר ראשון לגבי השיר, אני יודעת שאת ספר התווים יש לסימה. ואותה תוכלי למצוא האתר הרשמי של רמי אולי היא תוכל לצלם לך ולשלוח. (פשוט תשלחי לה הודעה שם בפורום ואם היא לא אני אשאל אותה) קישור לרשמי:http://www.ramipiano.com/comment.html דבר שני, זה מין ערב סגור או שאפשר להגיע אליו? המון בהצלחה! ענת.

מטסס

New member
לא מופיע בספר...

איך שראיתי את ההודעה קפצתי ישר למדף לשלוף את הספר(שממש בקרוב חלק ממנו יועלה לאתר-העניין במשא ומתן)ולצערי הרב...אין את השיר חברה. מופיעכים בו סך הכל 26 שירים.וחשוב יותר....השיר חברה מוכר מאוד !!!! זהו אחד השירים הכי יפים של ריטה וריטה דואגת לבצע אותו כמעט/רק במקרים מיוחדים!!!

למעלה