עזרה דחופה ב-FM 2007

Oisun

New member
עזרה דחופה ב-FM 2007

שלום לכולם. מה שקורה לי זה דבר כזה: התקנתי את המשחק במחשב שלי בבית. הוא עולה, הכל בסדר אין בעיות. התקנתי אותו בעבודה. מה שקורה בעבודה, זה שההיי לייטס (ב-2D) זז ממש, אבל ממש לאט. אם אני שם את מד ההיי לייט על הכי מהר אז זה זז יותר לאט מהנורמלי. דבר דומה קרה לי גם אצל אחי, רק בבית זה פועל בסדר. עכשיו, בבית יש לי מסך רגיל, בעבודה ואצל אחי זה מסכי LCD. האם זה מה שגורם לאיטיות? מישהו יודע אם יש פתרון לזה? שאלה שניה- איך מתחילים משחק ברשת? אני יודע בגדול מה צריך לעשות (אחד סרבר והשני אורח וכו') אבל אני וחבר ניסינו עשרות פעמים ולא הצליח. אשמח לעזרה דחופה רועי

תלוי במחשב ..

יש לי במחשב גרוע גם את המשחק והכל טוב אבל שזה מגיע לגרפיקה (כמה שהיא קטנה) הוא נדפק.. ובמחשב הטוב הכל עובד נקי..

Oisun

New member
המחשבים כולם בסדר גמור

גם בבית, בעבודב ואצל אחי 3 המחשבים הם חדשים לגמרי. ההבדל הוא שאצלי יש מסך רגיל ובעבודה ואצל אחי LCD. המשחקים רצים בסדר גמור חוץ מהקטע של ההיי לייטס.

aviv19945

New member
יש לי בעיה

בכל פעם שאני נכנס למנג'ר זה יוצא לי לאחר כמה דקות כתוב שאין לי מספיק זיכרון פנוי. עכשיו, יש לי גיגה אחת פנויה בכונן D ועוד 4 וחצי גיגה פנויים בכונן C. מה לעשות? האם הזיכרון הפנוי הזה לא מספיק?

sok777

New member
הכוונה היא לא לזכרון כזה

אלא לRAM. נסה לסגור תוכניות כשאתה נכנס לזה.. אל תפעיל המון תוכניות.

sok777

New member
אולי הדרישות מערכת גבוהות מהדברים אצלך

אולי זה כרטיס מסך לא מספיק טוב, לא מספיק RAM, אולי המעבד לא מספיק חזק.. בדקת את זה?

למעלה