עזרה....דחופה במקצת....

נווני

New member
עזרה....דחופה במקצת....

טוב העניין הוא כזה. אני ממויינת לתקיד מ"כית והתאריך גיוס שלי הוא ב30 לנובמבר, זאת אומרת עוד חודש, זאת אומרת שאין לי הרבה זמן בכלל. הבעייה היא שאני מאוד מאוד מאוד לא מעוניינת להגיע לתפקיד הזה (ולא משנה למה, ואני יודעת שיש כאלה שזה חלום חייהם אני לא רוצה להגיע אליו וזהו). וכל מי ששאלתי (בתוך ומחוץ לצבא) אמר שאני כבר ממויינת וסתם להגיד לא זה מאוחר מידי ואין מה לעשות אז הלכתי לרופא והוצאתי מכתב על בעיות גב שיש לי (מה שנכון) שאומר שאני לא יכולה להשתתף בפעילות פיזית מוגברת (כמו קורס מ"כים). שלחתי ללשכת הגיוס את זה כבר מזמן ושלחתי להם מאות אימיילים בנושא והם לא עונים ועכשיו כנראה משהו דפוק להם בטלפונים כי אין בכלל צליל חיוג שמתקשרים והפקס שלהם תמיד תפוס (לשכת גיוס בירושלים). למישהו יש מושג מה כדאי לי לעשות? להמשיך לשלוח אימיילים? ללכת לשם יעזור? ומה אם אני לא אצליח לשנות את זה לפני הגיוס, מה לעשות אז? ושאלה שנייה....למישהו יש קצת מידע על תפקידים טובים שאנשים הגיעו אליהם ישירות מהבקו"ם? זאת אומרת בלי מיון מוקדם? תודה תודה מראש לכל מי שיענה =) נועה.

2inaroad

New member
במקרה של לשכ"ג י-ם הדרך הטובה ביותר

היא להגיע ולעשות בלאגן. ידוע שיש שם בעיה במוסר השירות שהם צריכים לתת. את מגיעה עם כל מה שהרופא כתב + מכתב בקשה אישי לועדה רפואית לקומה השנייה, לחדר משל"ט, ושם אומרת להם מה את רוצה. יקבעו לך זימון למתי שהרופא המומחה בנושא שלך יהיה נוכח בלשכה. משהו כמו שבועיים-חודש קדימה. והוא יעשה ועדה רפואית ויקבע פרופיל עורפי.

A N I g M A

New member
חוצפה מצידך להגיד את זה

כשאת באה מבחוץ ולא מבפנים. תחשבי מה זה כשיש רק שני אנשים - ובפועל בן אדם אחד שאחראי לקבל מלש"בים. בן אדם אחד, שהוא בסה"כ גדול ממך בשנתיים שלוש, שיש לו 6 אנשים בחוץ שמחכים. למה צריך לעשות בלאגן?

2inaroad

New member
ככה

1. דיברת אכן אל בחור... לא משנה אבל 2. אבל את שוכחת שלכל חיל יש יעוד! של חי"ר להילחם ושל מנהל גיוס- לתת שירות טוב! ולכן הם צריכים להתאמץ בכך! והם ממש לא! לפעמים הם חצופים, ואם אני אפרט הכל אז הפורום צר מלהכיל. ותאמיני לי שאני יודע מה זה לתת שירות כי במקום העבודה שלי אני עוסק בזה ויש לי תפקיד מסוים (לא רוצה לפרט כי זה פרסום) אבל שורה תחתונה היא שאני יודע איך צריך להיראות שירות לדוגמא ולכן אני מזהה בקלות את נק' הורפה בלשכ"גים. זה הכל. יש עומס- אז גם שם יש פתרונות איך להתנהל אייתו. לדוגמא- להראות נמרצות ויעילות בעבודה, להראות רצינות ולא דאחקות עם הסביבה, להראות מודעות לכך שיש תור ועוד ועוד.

2inaroad

New member
לא מבין מה את רוצה להגיד

שאת משרתת במנהל גיוס? אז בסדר. זה אומר שעכשיו השירות שלכם הוא טוב? לא.

A N I g M A

New member
אני מנסה להגיד שאולי כדאי

שתתחיל להעריך קצת יותר מה שעושים בשבילך.

2inaroad

New member
ומה בדיוק הם עשו בשבילי?

והאם זה חובה או רשות מצידם? אז בואי אני אגיד לך משהו- הם לא עשו בשבילי כלום! אבל כלום! כל פעם שהייתי צריך אותם הייתי צריך לזרוק פול זמן וכסף (ואני לא מחשיב את איבוד הכסף שנגרם מזה שלא הופעתי לעבודה) כדי לבוא לשם, והם שמו *** על כל הבקשות שלי, כולל הדירוג של שאלון היח"ש שלי. וכמו שציינתי, תאמיני לי שאני מבין במתן שירות, ולא, אני לא עוד מוכר או משהו אלא מעבר לזה ולא רוצה לפרט כי זה פרסום.

א. די לבלבל בשכל על התפקיד שלך

ב. זה שיש לך תפקיד שאתה לא מוכן לחשוף, לא אומר שאתה מבין במתן שירות. ג. לשאול אנשים אם הם רוצים להגדיל ב1.90 זה לא מתן שירות. ד. לשכות הגיוס עושות את מירב המאמצים כדי לעזור. אחד הקשרים היותר חזקים שיש למלשבים בלשכות הגיוס, זה עם הטלפניות. זה שאלו שעונות לטלפונים לא עושות עבודתן נאמנה, לא סיבה להאשים את כלל לשכות הגיוס באשר הן. ה. מלשבים לא מתעסקים באופן ראשוני עם משקיות תש, קבן, שיבוצים וכו' - הם עוברים קודם דרך אותן טלפניות ע"מ לבקש דברים, ולכן ע"ע סעיף ד'.

2inaroad

New member
חחח איך ידעתי

שזה מה שתחשבו חחח (זה לגבי ג'). התפקיד שלי משרדי והוא קשור להדרכת משאבי אנוש אם זה ממש מעניין אותך.

RENI1

New member
לא יותר פשוט

לשלוח פקס ללשכ"ג ולהגיד שאת חותמת ויתור על התפקיד?

נווני

New member
לא....

לא זה לא יותר פשוט כי אי אפשר לעשות על זה. מ"כית ועוד די הרבה תפקידים הם תפקידים שאתה יכול לחתום עליהם ויתור רק ביום של המיונים אבל ברגע שהתקבלת לתפקיד זהו אתה ממוין אליו ואתה לא יכול סתם לחתום אליו ויתור

2inaroad

New member
אני ממליץ לך לעשות מה שאמרתי

כי מותר לעשות ככה (להיכנס ללשכ"ג מסיבה זו). ככה זה הולך: נכנסים, מראים לש.ג. ת.ז., אומרים בדלפק אחרי הדלת שאת לרפואי, ישאלו איפה זימון, את אומרת בכעס שלא עונים בטלפון וממשיכה הלאה בלי להתעכב לקומה השנייה, שמה את פונה שמאלה לחדר בשם "משל"ט" (מרכז שליטה) ושם מבררת את העניין.

RENI1

New member
מניסיון

אין סיכוי להיכנס ללשכ"ג כל עוד הם רואים במחשב שלא זימנו אותך אליהם.

rpober

New member
לא נכון

מי רואה במחשב? החייל המסכן שעומד בכניסה שלו מציגים את הת"ז? שטויות. באים, אומרים שיש לך מסמכים והפקס שלהם לא עובד, או לחלופין - באת לחתום ויתור על משהו.

למעלה