עזרה דחופה במציאת 2 סרטים תיעודיים שהיו..כנסו

dor59

New member
עזרה דחופה במציאת 2 סרטים תיעודיים שהיו..כנסו

אז קודם כל מה שאני מחפש זה את שם התוכנית התיעודית ששודרה לפני הרבה זמן ביס דוקו אני זוכר שהיא היית מסופרת על שלושה בחורים צעירים מאמריקה (בדאלס אם אני לא טועה) שנחשדו באונס התעללות רצח וביתור גופתו של ילד בן 8. התוכנית או יותר נכון הסרט התיעודי מחולק ל 2 פרקים ומה שאני ראיתי זה רק את הפרק הראשון ממה שאני זוכר שהסתיים בזה שאותם חשודים יושבים בכלא מספר שנים ומחכים להחלטת בית המשפט וח'ברה המושבעים אם ירשיעם באותם אישומים שמיחסים להם או שלא.. את הפרק השני ,שאני לא יודע אפילו מאיזה סיבות,לא שידרו ועד היום אני במתח מה קרה בסופו של דבר בפרק השני ואיך זה נגמר.. .אז בבקשה אנשים למי שיודע על מה אני מדבר או שיכול למצוא לי את שם הסרט התיעודי הזה אני נורא נורא ישמח ויודה לו מאוד. תודה רבה רבה רבה. ועוד סרט תיעודי אחד גם שראיתי לפני מספר חודשים גם שאני מחפש זה על שלישיית אנשים זוג הומואים ואישה מאמריקה שהחליטו להקים משפחה ולהוליד ילד,מה שראיתי זה שהאישה אחרי תקופה מסויימת לא הסתדרה כל כך עם אחד מבני הזוג ורצתה לעזוב ורבה עם אחד מבני הזוג שבעצם היא התאהבה בו גם ולא ידעה מה לעשות,איך לקבל את זה שמי שהיא גילתה שהיא אוהבת לא יכול לעזוב את הבן זוג שלו ויש להם עוד ילד במשותף שבעצם האבא שלו הוא אותו אחד מבני הזוג ההומואים שאיתו האישה לא מסתדרת, בקיצור אני גם מבקש את שם הסרט הזה אם אפשר תודה רבה.

gadgad0

New member
הסרט הראשון נקרא "גן העדן האבוד"

והוא מתרחש בממפיס, לא בדאלאס. הפרשה זכתה לכינוי "פרשת שלישיית מערב ממפיס" ("West Memphis Three"). הנה קישור:

dor59

New member
מאיפה אני יכול להוריד את הסרט

יש שתי פרקים נכון? מאיפה אפשר להוריד אותם אחי?

gadgad0

New member
אני מציע, נשמה,

שתקליד את השם של הסרט בחלון החיפוש בתוכנת ההורדות החביבה עליך ותוריד את הסרט מאיפה שבא לך. הסרט הראשון נקרא Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills והוא משנת 1996. הסרט השני נקרא Paradise Lost 2: Revelations והוא משנת 2001. אם אתה מעדיף לא לעבור על החוק - יש בספריית "האוזן השלישית" בת"א להשאלה את הסרט השני (את הראשון גנבו להם...). בהצלחה אחי!

dor59

New member
אני לא מוצא את הסרטים בשום מקום

או שאני לא רושם אותם נכון כי חיפשתי באימייול ובמספר אתרים ופשוט אין אין אני לא מוצא את הסרט אתה יודע מאיפה אני יכול להוריד,כי ללכת לאוזן השלישית בת"א עם כל הכבוד חחחח אני לא ילך והסרטים גם חייבים להיות להורדה איפושהו באינטרנט או באתר,או לא יודע תייעץ לי אחי בבקשה בבקשה איפה באינרנט אני יכול למצוא אותם

gadgad0

New member
בשבילך, דור59 כפרה,

ניסיתי ומצאתי את הסרטים. וכדי שהמנהל השטינקר פה לא ישלח אליי הבייתה את החברים שלו מהמשטרה, אני אתן לך רמז: תנסה (במקום אימיול) תוכנה אחרת. Soulseek למשל.

dor59

New member
תודה אחי אבל מה זה התוכנה הזאת..

בחיים לא שמעתי על התוכנה הזאת.אבל אולי תיצור איתי קשר באיסיקיו שיהיה לי וגם לך יותר נוח לדבר ושמלישינים למיניהם לא יפריעו לנו בשיחתנו ויגידו לי שאני קמצן שאני לא הולך לאוזן או לעין החמישית ושחושבים שאין לי מה לעשות בחיים כדי שאני יסע עד ת"א לאוזן השמינית חחחחח

gadgad0

New member
ואללה אחי נשמה. המנהל המלשין פה

הוא כמו המאנייק זה רק צריך לשים לו צ'קלקה על הראש מרוב שהוא הולך לישטנקר למישטרע כל פעם שמישו מדבר פו על הורדות וכאלה.... פחחחחחח... אבל אתה אל תפחד אתה ממנו שמעת אחי????? כמו שאומרים כל חתול ביג'י יומו או כל יום בא חתול או משו כזההההה.... וכולה הוא בה לעסות פו פרסומת לאוזן השמינית שמה בתל אביב איפה שהוא מקבל משכורת חחחחח יחד עם כל המתחנגלים... חשב תפס פראיירים, הא????? איך אמר עליך זה שאתה קמצן, אה? אני בימקומך לא הייתי מוותר ככה איך הוא מיעיז לעליב ככה?? אני בימקומך הייתי הולך ומתלונן עליו אצל אהוד אולמרט שהוא אמנהל של כל התפוז הזה או אפילו ישר אצל שו אסמו... עמיר פרס שהוא המנהל של כל האינטרנטטט..... תחזיק מעמד אחי כפרה נשמה!! תפתח איסיקיו וגם ניתכתב חופשיייי ואני אפילו יציע לך את אחותי לישכב איתה בלי כסף!!!!!

dor59

New member
וואלה אחי בלי אחיות..שיהיה לך כבוד.

למה אתה מוריד לעצמך את הכבוד ואומר לי שתיתן לי לשכב עם אחותך זה לא דיבור זה אחי הכי חשוב זה הכבוד של שלך ושל המשפחה שלך ות'אמת אני לא יודע אם דיברת ברצינות או שצחקת..הקיצר תקשיב, אני לא רואה מימטר אף אחד פה, תן לי את האיסיקיו שלך כפרה ואני יצור איתך קשר.

gadgad0

New member
נשמה עיניים נעלבתי מהיחס שלך

איך שאני יביא דאחקה על אחותי בכבוד של המשפחה שלי????? למה ככה אתה חושב שאני ככככה ילכלך חופשי על המשפחה שלי לפני כל העם ואפילו הערבים שיושבים כולם פו באינטרנט וצוחקים עליייי??? נשבע לך בספר התורות וברבי נחמן שראיתי תניק שלך וישר אמרתי לעצמי וואאללה זה בטח גבר גבר הדור59 הזה - למה אני ישר יודע לזהות מי גבר ומי סתם מתחנגל - רק לפי הניק!!! ואמרתי לעצמי שאם ככה ימשיך ודור הגבר יביא לי את האיסיקיו שלו אז ישר אני יביא לו את אחותי, למה כל הזמן היאא מילללת לי נמאס לי מלעמוד בקור ובגשם בלילה בכביש תביא לי מישהו ליתחתן איתו מהר!!!!! ואני ראיתי ישר לפי הכתיבה שלך שאתה בטח עורךדין או דוקטור או מינימום חבר כנסת וזה קלאסי בישביל אחותי ליתחתן איתך ישרררר לא ככה אחי???אז מה תה אומררר שנגיד מזל טוב ונזמין מקום באולמי רסיטלל נשמה???

dor59

New member
בסדר נשמה תביא לי את האיסיקיו שלך

מה האיסיקיו שלך נארגן איזה משהו

gadgad0

New member
לא הבאת תשובה מספיק מהר נשמה

אז אחותי נימס לה לחכות לך ומצאה מישו אחר ליתחתן איתו. קורים לו פאדל והואא עובד בשליחויות בשחונת הרכבת בלוד מכיר???? אבל בישביל לצאת בסדר איתך אם תה רוצה אני יתן לך את האיסיקיו שלי כי אולי אני יתחתן איתך בימקומה אה כפרה?????

gadgad0

New member
וואי וואי מרוב שימחה בא לי לביא לך בוסה!

אנא בחיבק עיניים שלי כפרה נשמה בחייי אדונייי בספר התורות שהבאת לי שימחה בלב!!!! הינה עכשיו אני קופץ לסופרופארם ליקנות שפופרת חדש של ג'ל בימיוחד בישבילך שיייה לך נעים ולא יגרד לך למטה ולנו יצאו ילדים חמודים אשכרה!!! לך יא רוחי יא אלבי יא נפסי לביאאא עט ואני בינתיים ידבר בטלפון עם זלמן שושי שיחתן אותנו ועים האולם רסיטל שלא יעשווו לנו בעיות עם הבורקס והבלונים אה???

dor59

New member
יאלללהההההההה

יאלללהההההההההההההההההההההההההההההההההה

gadgad0

New member
לא צריך ליתרגש וליצוק וליות בלחץ כפרה נשמהה

אים לא מצליח לך תן לי ואני יזור לך ללביש הקנדון.

למעלה