נועם קצת סבלנות לבורה כמוני
מה שקורה הוא כדלקמן לפי סדר אירועי השבוע: כבר כמעט 10 ימים אני מקבלת את דברי הדואר עם בקשת העצה שלי...... לצערי הרב, זה מה שאני עושה, אני מנהלת פורום חתונות בתפוז וכל הזמן מקבלת בקשות לעצות אז הייתי בטוחה שזה מאחת הכלות שלי ניסיתי לפתוח את הקובץ והוא כמובן לא נפתח ואז שלחתי אותו חזרה לכתובת ממנה הגיע ושאלתי האם ניסיתם לשלוח לי משהו כי לא הצלחתי לפתוח(זה כפי הנראה לא נפתח בגלל האנטיוירוס)?.. יומיים אחר כך הדואר התחיל להיתקע ולפי מה שאמרו לי בנטוויז´ן זה לפנות לצמיכת מייקרוסופט כי השגיאה נמצאת ברג´יסטרי.. הבן שלי לעומת זה טען שזה כנראה מהטומב ריידר שלוש ושלא אדאג היום ניסיתי להדליק כמה פעמים את המחשב ובכל פעם הוא נתקע בגלל סיבה אחרת ובפעם האחרונה שהדלקתי ניסיתי להריץ את האנטיוירוס שיש לי ובאמצע הריצה הוא הוציא לי את החלון הכחול.. רשמתי את השגיאה פחות אויותר לדעתי זה היה D אבל אם אני רוצה לבדוק בוודאות אני צריכה שוב להפעיל את מה שתוקע לי את המחשב.. אולי נוכל לחסוך את זה לאור הסיפור המייגע ותדע מה קורה למחשב שלי? אם לא ננסה שוב מהתחלה ומקסימום נפתור את זה ..על ידי כיבוי והדלקה משלב התקיעה של המחשב תודה מראש על עזרתך ולא תאמין כמה אני בלחץ..כל החומר שיש לי בפנים הוא מאי או אל וחסר לי שאני מאבדת אותו..