עזרה דחופה ביותר

tuty fruty

New member
עזרה דחופה ביותר

אני מנסה לשכנע את החניכים שלי לצאת לבעקבות והם לא ממש משתכנעים חשבתי שכעוד נסיון שכנוע אני יראה להם מה אנשים שכבר היו שם אהבו מהמסע ולמה כדאי ללכת ואולי זה ישכנע אותם. אז כל מי שיכול שירשום לי לא משהו גדול אם אתם רוצים אז בכייף אבל שיהיה ככה חמש שורות על מה הכי אהבתם מהמסע חוויות שהיו לכם מה הרגשתם ולמה כדאי לנסוע ובסוף מי אתם ומאיזה מועצה כי אני לא רוצה שיחשבו שהמצאתי הכל אבל זה יהיה רק באישור שלכם תודה לכל מי שיעזור זה ממש חשוב לי

פשושונת

New member
../images/Emo99.gifבעבות זה ממש מחנה שולט!

הייתי ב שנה שעברה והיה ממש כיף פוגשים המון אנשים מכל הארץ..... הכרתי שם טונות אנשים ממש מאגניבים.... חוץ מזה יש את המסלולים הכי כיפיים וזה ממש שולט!!! אז שווה לצאת......... וזאת אפרת מעמק יזרעאל...........!

fate spinner

New member
רגע תני לי לחשוב.

הנה: בעקבות לוחמים זה המסע הכי כיף נראה לי שהייתי בו. גם המסלול מצויין (לא קשה מאוד ורובו בירידה) וגם כל הסיפור מסביב מאוד מעניין. היום השני (ההתחלה שלו) הוא בהר שיזף שזה מקום ממש יפה (לנו יש תמונה שלנו עומדים על הר שיזף ומתחתנו רואים את כל העננים). זה מסע ממש ממש כיף ולא כדאי לפספס אותו רעי יפעה קיבוץ כפר החורש מועצה אזורית עמק-יזרעאל

המסע הזה זה מסע מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מכירים אנשים.. נהנים.. מטיילים בארץ.. ובאמת, המסלולים לא קשים במיוחד.. ביום הראשון רואים את החרמון בלי שלג.. ממש יורדים הכל.. זה לא קורה הרבה פעמים אם תשאלו אותי שככה מגיעים לחרמון בלי שלג.. ביום השני זה גם כן - מעולה!!! מתחילים את המסלול בהר גבוה.. שנמצא מעל העננים!!! גם זה אני בספק אם קורה סתם ככה ביום רגיל.. בימים שאחרי אני כבר לא הכי זוכרת את המסלולים.. אבל מה שאני כן זוכרת זה שממש נהניתי ולא התחרטתי אפילו לרגע אחד שיצאתי!! חוץ מזה מהמועצה שלנו(גן רווה) לא מוציאים לטיול הזה.. ושמעתי על הטיול מאחותי.. והחלטתי שאני רוצה לצאת.. יצאתי עם מועצה אחרת.. ברנר.. וכמו שאמרתי - לא התחרטתי לרגע
הכרתי המון אנשים וממש ממש נהניתיייי וביום האחרון - קייאקים - זה ה-דבר
מי שלא יוצא לדעתי רק יפסיד מזה... (מצטערת שזה יצא ארוך כזה..
) בכל מקרה - צאו לטיול אני לא חושבת שיש סיבה לפספס דבר מדהים שכזה!! עדי ויינר מד"צית טריה במועצה גן רווה

tuty fruty

New member
עדי...

תוכלי בקשה לשלוח לי את זה לאי סי קיו כי זה מעתיק לי את זה הפוך... אם השאר הסתדרתי כי זה היה קצר אז יכולתי לסדר וזה טוב שזה ארוך אז אל תרגישי רע עם עצמך כל מה שכתוב עם זה קצר או ארוך זה טוב

רנה מותק

את לא חייבת להעתיק הכל כדי להדפיס.. את יכולה.. מתחת ל"הוסף תגובה" יש שורה עם כל מיני דברים.. אז תלחצי שם על "הדפסה" ואז אני משערת שזה יעביר לך את זה לדף אחר ותדפיסי משם.. תנסי את זה אם לא אז אני אכתוב לך את זה שוב.. טוב?

tuty fruty

New member
אני לא יכולה להדפיס את זה בבית

כי המדפסת לא עובדת אז אני שולחת את זה אז אינ צרכה שתכתבי את זה אבל אם את לא יכולה אני יעתיק את זה מחדש..

בעקבות.....המחנה הכי בננננזונה שהיה

לי לפחות... מסלולים אולי ארוכים.....אבל באמת לא שמים לב לזה... מחנה כולכך טוב.... מכירים בו כולכך הרבה אנשים.... אנלא מבינה איך מישהו לא יכול שלא להנות... זה פשוט מחנה שולט... במיוחד ביום האחרון אם הקייאקים.... (לא יכולתי לצאת,היו לי ראסטות=|) הא...ואני בוטן(רוני?) מבאר טוביה...

למעלה