עזרה דחופה ביותר!!!

nwonwoo

New member
עזרה דחופה ביותר!!!

אני לא יודע באיזה שנים היה השדיר הזה אבל הוא הולך פחות או יותר ככה you are my everythin you are my.. you are the.. שיר של איזה זמר נראהל י שכל מילה שנייה שם כמעט זה you are זה שיר איטי כזה יפה לאללה לדעתי אבל אני לא יודע לא את שמו ולא את שם הזמר.. חיפשתיץ בקאזה מלא ולא מצאתי, האם מישהו יכול לעזור לי במידע על השיר?!? תודה מראש!.

דובושכ

New member
פול אנקה

יתכן שהשיר הוא: YOU ARE MY DESTINY של PAUL ANKA You Are My Destiny Paul Anka You are my destiny You share my reverie You are my happiness That's what you are You have my sweet caress You share my loneliness You are my dream come true That's what you are Heaven and heaven alone Can take your love from me 'Cause I'd be a fool To ever leave you dear And a fool I'd never be You are my destiny You share my reverie You're more than life to me That's what you are You are my destiny You share my reverie You are my happiness That's what you are Related: Paul Anka Lyrics

nwonwoo

New member
בן אדם!!! לגביי פול אנקה

אתה תותח!!! זה השיר הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה אני מת כבר שבועיים חיפשתי אותו!! תודה!

דובושכ

New member
שמח שיכולתי לעזור

השיר הוא מ1958 ! (לפני 45 שנים) . פול אנקה חי וקיים וממשיך להופיע היום למשל, 16.9.03 הוא מופיע במערב ווירגיניה.

למעלה