עזרה דחופה ביותר

shukib66

New member
עזרה דחופה ביותר

אנשים יקרים שבוע טוב ומבורך! ביתי בת ה9 זקוקה לניתוח דחוף להסרת גידול בעמוד שדרה. הרב פירר למי שמכיר ייעץ לנו לנתח בחו"ל מאחר ואין נסיון עדיין בתחום זה ובניתוח מורכב כזה עדיין בארץ. מסיבות כלכליות וחוסר אפשרות החלטנו לעשות את הניוח כאן באיכילוב אמצל פרופסור קונסטנטיני למי שמכיר. הניתוח וכל הכרוך עלול לקחת משו כמו חדשיים שבזמן זה נאלץ אני ואשתי לעזוב את העבודה ולהיות איתה. מי שמכיר אולי או יודע איזה גורם כל שהוא שיוכל לסייע לנו בתקופה הקרובה בלבד בכלכלת הבית והוצאות נסיעות לאיכילוב שזה המון במצבנו הכללי נודה לו מאוד בברכת שבוע טוב לכולם

oleyashan

New member
תנסה לפנות לאגודת יד שרה

הם בארץ, נדמה לי בירושלים, אם הם לא יכולים לעזור הם בטח יפנו אותך לאגודות שמתעסקות בזה. רק לא הבנתי כמה דברים ברשותך. האם אתם בחו"ל? (כי כתבת בפורום ישראלים בחו"ל) אם אתה אומר שאין נסיון בזה בארץ והרב פירר אמר לך ללכת לחו"ל למה אתה מתעקש לעשות את זה בארץ?

shukib66

New member

אין לי הרבה מה להפסיד.. גם אין לי אפשרויות. כך שלחשוב על חו"ל זה בכללל לא לעניין. אני בארץ ושלחתי לכל הפורומים

liat1271

New member
אין לכם ביטוח בריאות משלים, הם מכסים השתלות

בחו"ל. רפואה שלמה לביתך

אם מדובר בגידול סרטני

אני יכולה להמליץ לך להתמקד בפורום ״סרטן - לא לבד״ פה בפרדס. יש שם המון המון ידע ונסיון שנצבר ואנשים טובים שעוברים בחלקם בדיוק את מה שאתם עוברים, בין אם בעצמם או כבני משפחה לחולים או בחלקם גם וגם במקביל.. לפני שאתם מתפטרים מהעבודות שלכם - שווה לבדוק שם.

למעלה