עזרה דחופה בהנקה

sherry3778

New member
הפיטמה עוד רגע יוצאת ממקומה..

אורית שלום, ראשית תודה רבה. שנית יש לי מדלה חשמלית צהובה וקטנה וכבר התחלתי תהליך לקבלת מדלה מיד שרה, מקווה שהתהליך יושלם במלואו. רופאת הילדים של שקד מוכנה לתת לי את המכתב בתנאי שאנסה ביומיים הקרובים לצאת למלחמה עם שקד והיא מבטיחה כי בסופה שנינו ננצח.היא אמרה לא לתת לו בקבוק בשום אופן היום רק את הפיטמה של או את הסיליקון (אחת מהן) בכל פעם שהוא יבקש לאכל להציע לו אותם, היא ציינה את העובדה שגם אם הוא לא יוכל חצי יום לא יקרה כלום, כי שהוא יהיה ממש רעב לא תהייה לו ברירה אלא לקחת פיטמה. מה דעתך בעיניין? הרופאה ממש לא בעד שאיבות. האם אין כאן התעללות בתינוק? האם הוא לא יקשר בעתיד את ההנקה למשהו/חויה לא חיובית? כאשר את אומרת לשאוב רבע שעה מכל צד, הכוונה היא גם אם לא יוצא ממש כלום, גם לא טיפה אחת, גם אם יש הרגשה שהפיטמה עוד רגע נשלפת החוצה?! יום כתום שרי

sherry3778

New member
אורית- פשוט אין עלייך!

תודה רבה אורית על הרצון , קבעתי עם יועצת הנקה והיא אמרה שהיא תיתן לי את המכתב הרצוי. אני די סקפטית לגבי יכולות הקסם של יועצת הנקה לגרום לשקד שלי לינוק בשעה וחצי, האם קיים כזה קסם? אבל דבר אחד בטוח: אחרי ששתי בירה, אכלתי והסרחתי מחילבה, שקדים תמרים 3 ליטר מים, אוכל מסודר, בקבוקים מיוחדים,פטמות מיוחדות ולבסוף גם יועצת הנקה בתשלום נדיב- ע שי ת י ה כ ל למען שקד שלי. נ.ב. החלטתי לא להרעיב את התינוק שלי, אני באה מתחום החינוך ואני דוגלת בכך שהכל אבל באמת הכל יכול ללכת בדרכי נועם, צריך רק למצוא את הדרך המתאימה לכך. שוב אלפי תודות שרי

sherry3778

New member
עזרה דחופה בהנקה

בס"ד כשקראתי על הליגה ועל קיומו של הפורום התחלתי לבכות מרוב אושר, אני אובדת עיצות, ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה לאחר שפרקתי עול אתחיל מהתחלה. שמי שרי וילדתי את בני הראשון, שקד, ב-22.01.06 . שקד נולד במשקל 2100 ונאמר לי כי הוא קטן מידי כדי לינוק ואם אני מעוניינת להניק שאשאב ואתן לו בבקבוק. כמו אימא טובה שלחתי את הבעל לקנות משאבה( מדלה חשמלית) וכך החלו חיינו החדשים. החל מהשבוע השני ניסיתי לתת לשקד שד לפני כל האכלה, שיהיה ריח , מגע ואולי יתחשק לו לתפוס , אבל לא. בתקופה הראשונה היו לי כמויות גדולות של חלב שלא אני ולא שקד עמדנו בקצב, אבל כעט כבר שבועיים וחצי שכמעט ואין חלב. אני מודה שבהתחלה לא הייתי שותה ואוכלת טוב כי סדר היום שלי היה ממש הפוך, והחלב נגמר, חזרתי לאכל טוב לשתות 2-3 ליטר מים בלבד ביום וכלום אין חלב, הפסקתי לשאוב כי כלום לא היה יוצא, ונאלצתי לתת לשקד סימילק ( הפעם הראשונה היתה קשה עם דמעות וגם זו אחריה וגם היום שבועיים אחרי), לאחר עיצות שקיבלתי שאין דבר כזה שהחלב נגמר- "תמיד יש חלב"! התחלתי שוב לשאוב כל 2-3 שעות השלל לא היה מלבב, 20cc 40cc והמקסימום לאחר 6 שעות 60 cc כאשר שקד אוכל כבר 100-110 cc .אני באמת מיואשת וכואבת, מה אפשר לעשות עוד? נאמר לי שהפיתרון הטוב ביותר זה שאני אניק את שקד. אבל כיצד?!ניסיתי כבר הכל. נאמר לי בטיפת חלב שאם הוא לא יינק עד עכשיו אין סיכוי שזה יקרה,אני לא התיאשתי , קניתי בקבוקים של מם-שיש להם פיטמה הדומה בצורתה לפיטמה של שד אם, קניתי פיטמות מסיליקון שמדביקים על השד והתינוק חושב שזה פיטמת סיליקון של הבקבוק ומתלהב, אך הבעיה שאין זרימה מיידית של החלב וכל הבית מלחמה. אציין באושר כי בזמן רוגע שקד הצליח לינוק ממני בעזרת פיטמת הסיליקון 3 פעמים לא רצופות בהפרש של מס' ימים וגם זה במלחמות והרבה בכי שלו, וכל ההנקה נעלמה מהחוויה המדהימה. הוא אינו מוכן לקבל את השד שלי, הוא פשוט לא יודע מה לעשות עם הפיטמה הוא מכניס את כולה לפיו אך לא סוגר עליה , גילינו גם תכונה של תחמנות כי כשהחלב היה נוזל מהשד שקד היה פותח את פיו מתחת לשד מחכה שהטיפה תיפול אליו ואז בסיפוק היה מלקק את הפיטמה. אני כבר מוכנה להתפשר כי שקד יאכל רק מבקבוק, אבל לפחות שיהיה זה חלב אם מה עושים? הצילו! תודה רבה רבה שרי 052-8704688 נ.ב. אחרי שנרגעתי מעט אני רוצה לציין כי הפורום מצויין מכובד ומאוד מעניין, חבל שלא מצאתי אתכם קודם....

למעלה