עזרה דחופה בבקשה.....

עזרה דחופה בבקשה.....

קיבלתי פאלם 3X הורדתי את תוכנת ה DESKTOP אבל אני לא מצליח להשתמש בה... אשמח אם למישהו תהיה סבלנות של 10 דק´ להסביר לי כיצד לסנכרן את הפאלם וכיצד להעלות תוכנות שהורדתי מהאינטרנט תודה נא להשאיר הודעה בפורום

חנןק

New member
חדש עם 3X...

נדרשים יותר פרטים. האם התקנת את הדסקטופ? (איזה גרסא?) מהסי-די ? האם ה hotsyny מותקן ורץ? לאן הגדרת את הסינכון - דסקטופ או אאוטלוק? אם הכל מוגדר נכון - תגדיר בפאלם את צורת הסינכרון - IR, ישיר סריאלי וכו´ תתחבר בהתאם ותפעיל HOTSYNC! בהצלחה.

תודה על התשובה אבל... ../images/Emo23.gif

הורדתיי מהאתר של פאלם את גירסת הדסקטום איך אני קובע סינכרון דרך הדסקטופ ולא דרך האוט לוק? איך אני מגדיר בפאלם עצמו? ושוב תודה על היחס

חנןק

New member
סינכרון...

תתקין את הדסקטופ. בזמן ההתקנה אתה נשאל לאן אתה רוצה לסנכרן (בתנאי שיש לך אאוטלוק) אחרת ברירת המחדל תהיה דסקטופ. הכי חשוב - יש לך עריסת סינכרון ? לצורך הגדרת הסינכרון בפאלם - תכנס ל system-HotSync - תפתח תפריט (לחצן שמאלי תחתון)ותבחר connection set-up.

מחקתי והתקנתי פעמיים

מחקתי פעמיים את תוכנת הדסקטופ והתקנתי אותה שוב ושם דבר לא זז ברגע שאני לוחץ על כפתור הסנכרון בעריסה הפאלם מודיע אחרי 20 שניות שיש בעיה בסנכרון וזהו מה לעזאזל קורה פה?

חנןק

New member
התקדמת !

הפעם יש יותר פרטים - מצוין! אז תבדוק בדסקטופ :-HotSync - SetUp אם לא אפור - מצוין - תבחר באפשרות הנכונה. אח"כ תבחר Custom ותוודא שהפאלם כותב לדסקטופ כי אחרת ....

הייתי רשום בחיבור USB...

ושיניתי את זה לLOCAL ועדיין כותב לי שיש בעיה בסינכרון בכל פעם שאני לוחץ על העריסה מה קורה פה?

חנןק

New member
תבדוק לאט לאט את ההגדרות.

האם בCOM הנכון, מהירות וכל מה שיש ! שיתאים הדסקטופ להגדרות בפאלם. אני זז למיטה.
בהצלחה.

למעלה