עזרה דחופה בבקשה

עזרה דחופה בבקשה

היי לפני כשבועיים הפסקתי זמנית להניק את בתי בת ה- 4 חודשים בגלל שהשתמשתי באוטריווין בלית ברירה (מי מלח לא עזרו לי ולא יכולתי לנשום) כמות החלב שלי נפגעה משמעותית וני ממש רוצה להחזיר את המצב לקדמותו הציעו לי לשתות תה מחליטה של שמיר / זרעי שומר לא השגתי זרעי שומר אז אני שותה תה שמיר יש שיפור קטן אבל לא מספיק אבקש לדעת אם קיימת תרופת סבתא שיכולה להציל את ההנקה שלי.... תודה רבה !!

חבל שרק עכשיו נתקלתי בשאלתך ,מקווה שלא מאוחר

מידיי ,פשוט לקנות חלב מרוכז (להשיג בסופרים ) יש בשפורפרת ויש בפחית ולאכול ממנו כפיות כל כמה שעות זה ממש עוזר ועושה שפע חלב.

חלב מרוכז מיועד בעיקר כתוספת מעשירה לעוגות

ולאפיה ,אך מוצלח מאוד בהעשרה ועושה שפע חלב למניקות בטעמו הוא כמו ריבת חלב מתוק מאוד וטעים. מצרפת לך תמונה אך זה נמכר בחנויות.

המממ, לא ידעתי

תודה, הפעם פיספסתי את ההזדמנות, ערב החג הגיע והקניות כבר נקנו, אולי בחול המועד מה עושים עם החלב המרוכז בהקשר שלנו????

דנוב

New member
נראה לי רעיון גרוע מאוד

השופרפרת עשוייה מחלב פרות יש הרבה בעיות משימוש בחלב פרות לנשים מניקות בעקרון החלבון של הפרה שונה בהרכבו ולא מתאים לתינוקות אדם יש חומרים טבעיים כמו אספסת .. שמעודדים ייצור חלב

אפשר לומר משהו?

אני לא קניתי את החלב המרוכז הזה מכיוון שהספקתי ללמוד ששומר כלומר זרעי שומר יכולים לסייע בהגברת חלב ומכיוון שלא מצאתי זרעי שומר טבעיים קניתי גרגירים להכנת משקה שומר לתינוקות, שאגב, מומלצים לשתייה ע"י אמהות מניקות הכנתי לעצמי ונדהמתי לגלות שיפור מיידי ולכן התמדתי בכך ואמנם לא חזרתי למה שהיה קודם, אבל יש שיפור ניכר לאחר הירידה הדרסטית שהיתה לי אז אני מסתפקת בכך שהמשקה גם תורם למערכת העיכול גם שלי וגם שלה ולכן אני מצליחה כרגע לשלב בין הנקות מוצלחות
וקצת יותר תכופות (בגלל הכמות שבכל זאת כנראה לא מספיקה לה) לבין שילוב של ארוחות תמ"ל בערך פעמיים ביום. תודה רבה על העזרה והסבלנות !!! המון המון תודה !!!

למעלה