עזרה דחופה בבקשה.

עזרה דחופה בבקשה.

שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי מחשב נייד חדש של gigabyte לפניו היה לי מחשב lenovo שבו היה לוח מגע שמצליח לנעול את הלוח עצמו(נותן אנטר רק מהקליק השמאלי ולא דרך מסך המגע) במחשב הקיים אין לי את התוכנה ולמרות שהורדתי את synapics הוא מבקש ממני גם דרייבר של moodpad אינייני מוצאת את הדרייב הזה ואני ממש תקועה! קשה לי מאוד לעבוד כאשר לוח המגע לא נעול הוא כל שניה מקליק לי על דברים. אודם לכם אם תוכלו לעזור לי.

יאיר B

New member
נעילה של טאצ'פד זה פונקציה של דרייבר.

אם הדרייבר של המחשב הזה לא מכיל את האפשרות, לא תוכלי לנעול אותו. בדקי על המקלדת (כפתורי F) אם יש על אחד מהם ציור של הטאצ'פד עם X עליו (בדרך כלל בצבע כחול כי לוחצים עליו בשילוב עם FN). דרייברים אם צריך - רק באתר גיגהבייט לפי דגם המחשב.

מה יהיה?

חיפשתי על לוח המקשים ואין את הפונקציה הזו חיפשתי באתר gigabyte ואין דרייב שכזה.. מזה אומר? שהכל אבוד סתם קניתי את המחשב???

יאיר B

New member
עד היום לא ראיתי מחשב שאין לו אפשרות לנעילת

מקלדת (אבל לא ראיתי מעולם מחשב של גיגהבייט ולכן יכול להיות ששם אין, למרות שזה מאוד תמוהה). תעלי צילום של המקלדת שלך, נראה מה יש עליה. לגבי אחר החברה - אין תוכנה יחודית לזה. זה חלק מהדרייבר של העכבר או של הצ'יפסט. אם שניהם מותקנים - לא צריכה להיות בעיה.

למעלה