עזרה דחופה בבקשה.

octor

New member
עזרה דחופה בבקשה.

בעוד פחות משבועיים יש לי גיבוש ליחידה מסוימת בצה"ל,קראתי את הסוד וראיתי את הסרט כמה פעמים. אני יכול לתאר לעצמי תסריטים שלי מסיים את הגיבוש ואפילו עובר אותו ואני מאושר עד הגג אבל העניין הוא שהגיבוש הוא כלכך קשה שקשה לי להתעלם ממחשבות שליליות,שאני לא עובר או לא מסיים וכו'. אני מת לעבור את הגיבוש הזה. איך אני יכול לרתום את ה"סוד" לעניין? הרי הסוד הוא חוק מוחלט. תודה.

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב אוקטור

כמו שכתבת, אתה מדמה את עצמך מסיים את הגיבוש, וזה נפלא. אתה יכול לדמיין את עצמך עושה את התרגילים שיש שם כשזה הולך לך בקלי קלות. לדמיין את השרירים שלך עובדים היטב, לדמיין אותך בסביבה של הנערים הנוספים שיהיו איתך. לדמיין איך אתה עוזר להם ומעודד אותם ואיך אתה מקבל מהם עידוד. וכשעולים בך פחדים, תאמר להם תודה רבה ותמשיך הלאה בלי לעשות מזה סרטים. אתה לא הראשון שהולך ואתה לא הראשון שעובר את זה. באהבה ובהצלחה עופרה

ליאת 888

New member
ההכרה בקושי היא חלק מההצלחה

זה בסדר גמור שיש לך פחדים - תכיר בהם, תכיר אותם. הם באים להציג לפניך את הנקודות היותר חלשות וזה טוב להכיר. עולה בך פחד מפני.... תכיר אותו, תתמודד מולו, תבדוק מה אתה יכול לעשות חיובי כדי להתגבר עליו (אימון, הרפיה, נשימה, מחשבות... תלוי בסוג הפחד) ואז תודה לו על השיעור ושלח אותו לדרכו. כולנו פוחדים מידי פעם, בעיקר מהלא נודע. ברגע שתנצל את הפחד להפוך את הדברים למשהו ידוע, תראה שיותר קל לך!!! המון בהצלחה!!! ותהנה בגיבוש!!! ( זה לא קל, אבל תחשוב על זה שעוד כמה שנים תיזכר בזה בחיוך ענק, ותגיד בקול: וואו!!! היה מדהים, מגבש, מחשל.... היה עשר!! לא מבין ממה פחדתי לפני....)

למעלה