עזרה (דחופה...) בבחירת pocket pc

visitors11111

New member
עזרה (דחופה...) בבחירת pocket pc

שלום לכולם ראשית, עלי להתנצל ולהסביר למה זה דחוף. אני מודה ומתוודה שאין לי הרבה ידע במחשבי כף יד. אבל מכיוון שאני הולך להתחיל התמחות ברפואה ידעתי כל הזמן שיגיע הרגע בו אזדקק לאחד. לפני מספר ימים הודיעו לי שבית החולים שלי (סורוקה) מעניק לכל מתמחי רפואת הילדים PPC! עלי להודיע להם תוך יום יומיים האם אני מעוניין לשדרג. אשמח ואודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירה (אני מתנצל מראש שאין לי את הזמן לערוך חיפוש מפורט בפורום שלכם וללמוד את ה"חומר" באופן מסודר) הצרכים שלי הם: זכרון גדול לצורך תוכנות רפואיות מערכת הפעלה פשוטה אמינות זמן סוללה תקשורת אלחוטית מה לא חשוב לי GPS טלפון הם מציעים לנו MIO P350 חינם אין כסף או את אחד מהמחשבים הבאים בתוספת תשלום: MIO A701 בתוספת 1420 ASUS P525 בתוספת 1420 Pocket PC MIO P550L בתוספת 770 שקלים ASUS 639N בתוספת 1020 שקל ASUS A686 בתוספת 370 שקלים ASUS A696 בתוספת 620 שקלים GPS Only MIO C520 MIO C320 Baseline MIO P350 - Baseline מה דעתכם? ועוד מספר שאלות... האם זאת בעייה לקנות מכשיר עם זכרון קטן ולהגדיל אותו? יש לי אפשרות לקנות תוכנת אופיס 2007 עם 3 רשיונות למחשב נייח. האם יש בעייה חוקית או פרקטית להשתמש באחד מן הרשיונות האלו לPPC? האם כאשר אני קונה תוכנה רפואית למחשב כף יד צריך לבקש תוכנה לפאלם או לפוקט באופן ספציפי או שזה לא משנה? בתודה מראש

boomstik22

New member
תשובות... אני מקווה שזה יענה לך על הכל

לחבר טוב שלי יש את ה 350 הוא די מבסוט עליו אבל יש לו בעיה של בטריה- היא נגמרת די מהר וכדאי שתדע שאין לו יכולות אל חוטיות כמו בלוטוס או ווי פי.- בכלל למיו הבנתי שיש בעיה של סוללות חלשות. לכל מחשבי כף היד מע' ההפעלה הבסיסית שתמצא במרבית המקומות היא WIN ולדעתי האופיס כבר בפנים (או שרק אני קיבלתי ככה?). לגבי זיכרון- אתה תמיד יכול לקנות כרטיס ולהוסיף אותו למכשיר. את האסוסים אני לא מכיר אולי מישהו שמכיר יוכל לעזור לך יותר ותוכנות של פאלם ושל פוקט פי סי הן שונות ואתה צריך לציין שאתה זקוק לגרסת פוקט פי סי.... מקווה שסייעתי במשהו...

visitors11111

New member
תודה רבה על התשובה

למישהו יש עוד מידע? על האופיס? על האסוס? וכמה עולה בערך הרחבה לזיכרון?

boomstik22

New member
ההרחבה לזיכרון זה כרטיס SD

מחיר זעום. נע בין 50 ש"ח ל250 בערך תלויי בגודל ובמהירות רק ודע שאתה קונה כרטיס שהפוקט שלך יתמוך בו יש מכשירים שלא תומכים בכרטיסים מעל גודל מסויים או במהירות גדולה מידי. בהצלחה הלוואי עלי הצרות שלך לקבל מכשיר חינם...

E l i a n

New member
Office 2007

לא מתאים לפוקט! ניתן לסנכרן בין המחשב הביתי לפוקט אבל מניסיון לא גדול, יש בעיות בהמרה של כל מיני פרטים כמו, הדגשות, ופונטים. כך שהאופיס בפוקט הוא די בסיסי.

amitp

New member
ואני חשבתי שרק החטיבה הפנימית צ'ופרה...

לגבי השדרוג, מה שככל הנראה מתאים לך הוא אחד מאלה: Pocket PC MIO P550L בתוספת 770 שקלים ASUS 639N בתוספת 1020 שקל ASUS A686 בתוספת 370 שקלים ASUS A696 בתוספת 620 שקלים כשלדעתי גם ה686 בסדר אלא של696 (או שזה ה639?) יש יותר זכרון שאותו ניתן להוסיף מאוחר יותר על ידי כרטיס SD. לגבי שאר השאלות: # "האם זאת בעייה לקנות מכשיר עם זכרון קטן ולהגדיל אותו?" לא # "יש לי אפשרות לקנות תוכנת אופיס 2007 עם 3 רשיונות למחשב נייח. האם יש בעייה חוקית או פרקטית להשתמש באחד מן הרשיונות האלו לPPC?" תוכנות לPC לא מתאימות לפוקט PC או לפאלם ולהפך # "האם כאשר אני קונה תוכנה רפואית למחשב כף יד צריך לבקש תוכנה לפאלם או לפוקט באופן ספציפי או שזה לא משנה?" ודאי שזה משנה. תוכנות לפאלם לא ירוצו על פוקט ולהפך.

AYELET1

New member
אין צורך לקנות רשיון אופיס לפוקט

בפוקט יש אופיס מובנה רק שהאופיס בפוקט מוגבל יותר. בסנכרון מסמכים למחשב השולחני, חלק מהעיצוב עלול ללכתת לאיבוד

למעלה