עזרה דחופההה

pupi dance

New member
עזרה דחופההה

יש לי בעוד שבוע אודישן ללהקת מחול ואני צריכה להכין ריקוד של דקה... אין לי רעיון לשיר וממש לא לריקוד! מישהו אולי יכול לעזור?

Vitamin Chick

New member
הממפ../images/Emo209.gif

באתר הזה שהאו ממש נחמד בלי קשר, בקטע של מידע לרקדן - יש את "איך להתחיל" ו"איך להתחיל כוריאוגרפיה" תקראי, זה יכול לעזור לך מאוד. בהצלחה:)

Only Dance

New member
הסרטונים שמראים את ה...

שיעורי בלט שבאתר הזה פשוט זוועתיים, כאילו סליחה שאני שנמעת בוטה אבל אין להם אפילו הופעה של רקדנים, שיעור בלט בלי נעלי בלט? בלי בגדי גוף? בלי שיער אסוך כמו שצריך? ומה זה הג'יטה המסכן הזה? ראיתי שם בסרטונים את השיעורים של המורה השלישית כי הראשונה לא פתח לי... המדייה פלייר לא כל כך טוב. קאטי,

אמממ

נכון הם אומנם לא טכניים אבל הסגנון שלהם זה ההיפ הופ\סטרייט ובזה הם תותחים!! תיראי את הסירטונים של ההיפ הופ..שם הם באמת תותחים! וזה מה שהסטודיו מתמקד..וזה מה שרוב הרקדנים שם ד"א אדם רייבי ולירון אפרתי מנולד לרקוד הם בסטודיו הזה.. סתם בשביל ידע כללי

Only Dance

New member
אין לי מושג מי הם האנשים שציינת...

וזה לא עושה לי את זה "נולד לרקוד" חחח סתם לידע כללי. יום טוב לכולם ושיהיה המשך שבוע נעים קאטי.

בלרינה24

New member
אמממ

למבחן מגמה שהיה לי גם הייתי צריכה להכין ריקוד של דקה.. אז לקחתי מכל מיני קומבינציות שלמדתי כל מיני קטעים יפים ושאני טובה בהם, התאמתי מוסיקה (לקחתי את ברינג מי טו ליף של אוונסנס) ויצא ממש יפה!

Only Dance

New member
לפי השיר נוכל לתת לך רעיונות לריקוד

מה הכוונה יש לך רעיון לשיר? חשבת כבר על שיר מסוים? תרשמי לננו מה שמו שנדע איזה סגנון מתאים לשיר הזה. ותעשי את הריקוד בהתאם לסוג הלהקה, עם זו להקה מודרנית תציגי ריקוד מודרני מקורי, אם זו להקת פולקלור.. תציגי בהתאם חחח כאילו מן הסתם. ותרשמי כאן מה השם של השיר שאת רוצה, לדעתי הכי נחמד זה מודרני לא כבד שיש בו אלמנטים קלאסיים, שיראו את הרמה שלך. קאטי.

pupi dance

New member
תודה

תודה לכל מי שעזר... בסוף החלטתי ללכת על "free your mind" על קטע של היפ הופ/פאנקי כי בסופו של דבר זה מה שאני עוסקת בו הכי הרבה וגם הלהקה. אבל תודה בכל מקרה אני אחזור לספר עם עברתי

tamarbsor

New member
כבר אמרתי את זה לפני כמה ימים..

יש בספריית בית אריאלה בתל אביב ספריה למחול. בספריה יש אוסף גם של קטעי וידאו, משם אולי את יכולה לנסות לקחת כל מני רעיונות. אם את מאזור ירושלים יש ספריה כזו באקדמיה (למרות שאני לא יודעת אם הם נותנים לאנשים שלא לומדים שם להשתמש באוסף שלהם). חוץ מזה, אולי את יכולה לנסות ולראות קטעי ריקוד שונים שמדברים אליך ב- youtube (שחלקם הועלו פה על ידי בנות שונות). וכמו שמישהי כבר אמרה, אולי תגידי איזה סגנון את רוצה ומהי המוזיקה ואולי נוכל לעזור בצורה מפורטת יותר. בינתיים בהצלחה!!

למעלה