עזרה דחוף

קופיפלה

New member
עזרה דחוף

באתי לדבר עם אבא שלי להגיד לו שאני מתגייס אבל אפילו לא הגעתי לזה הוא אמר לי שאני על המצפון שלו שהכל בגללו הוא ממש בכה בדמעות אבל אני נשאר בדעותי בדיוק בגלל מה שהוא אמר שהוא נלחם בכולם שהוא עשה מה שאבא שלו לא רצה וניהיה חרדי אז החלטתי לא להגיד אלא הוא ידע לבד מתי שהוא

אני לא חושבת...

די צפוי התגובה של אבא שלך... אבל אני אם כל הפחד שלי יספר להם לפני המשקית ת"ש זה אכזרי מדי לגלות מאדם זר על הילד שלך...

אלא אם היה לך כזה אבא...

אז אני לא חושב שהיית צריכה את העזרה שלנו. אגב יש לך מי שידבר עם הורייך?

יש הורים שזה מעליב אותם

אבל כל הורה והדרך שלו. אני אישית באתי להורים שלי וסיפרתי להם. לדעתי זה היה עדיף. הם די הבינו מראש, אבל הפריע להם "מה יאמרו הגויים"/השכנים. באתי בערב ראש השנה, ככה יכלו להתפלל בעשרת ימי התשובה לביטול רוע הגזירה

קופיפלה

New member
עידכון המשך

הוא אמר שבגללי הוא לא ישן בלילה הוא מחזיר בתשובה אז הוא אמר שעם אחרים הוא מצליח ובדיוק איתי נכשל ושנלמד מוסר חחחח בקיצור מסקנה מה אתם אומרים על לספר בכתב

גם אבא שלי היה מחזיר בתשובה

במשך 35 שנים ברציפות. אז מה? הנה אני חילוני גמור וההורים שלי הפנימו את זה

קופיפלה

New member
בסדר

אבל הוא די הבהיר לי לא בפרוש שאם כן הוא מוחק אותי לא שזה כזה מפריע הבעיה זה שאר המשפחה הוא יגיד לא לדבר איתי

הקיצר אבא ש`ך פחות גרוע מההורים שלי

רק שתבין. כשאני חזרתי בשאלה כל המשפוחה ואני מדגיש כולם בלי יוצא מהכלל החרימו אותי. אתה יודע איזה סיוט זה??! במשך 5 שנים הייתי לבד !! ממש כך ואף אחד לא היה מוכן לדבר איתי. אבא ש`ך יודע אולי כמה פרטים מה שקורה איתך היום אז אם הוא מדבר איתך אז זה סבבה. תגיד לפחות תודה שאתה לא היית במצב שלי (ואולי גם של אחרים כמוני) בהצלחה

קופיפלה

New member
חחח תודה

חשבתי על זה בזמן שהוא זיין לי תשכל מה המטרה של אדם בעולם וכו. אבל אני יודע שהוא יקבל קרוב להתקף לב

הקיצר

סוג של מכתב התאבדות. ומה שמעניין יהיה כמה דפים אתם תיהיו צריכים לזרוק לפח לפני שאבאמא יקבלו את זה מכם. אגב כבר חשבתם איך לתת להם את המכתב?

naty 1

New member
במקומך

לא הייתי הולך לכיוון של דרמות קשות ומכתב זה אחולבלוע דרמה מהסרטים, שעלול להיזכר אצלכם שנים כערב שבועות השחור (כמעט כמו בסיפורים המצויירים על ילדה שהוברחה לבית הכומר, ומצאו מכתב מתחת לכרית הריקה שלה
), הייתי הולך סחור סחור ומפזר רמזים על אפשרות שעלתה על הפרק של שירות צבאי שמשתלם מאד מבחינה כלכלית. בלי לדבר יותר מדי. אנשים מבינים את הכיוון הכללי גם אם לא קוראים לילד מפורש בשמו. וקודם הייתי עובר דירה (מקווה שעברת) ומצניע מאד את עניין הצבא, כמשו לא ממש מרכזי בכל הבלאגן שעובר עלייך לאחרונה. כי דרמה זה לא רק העובדות היבשות זה גם איך מתייחסים אליהם, והאם יש נקודת יחס שחורה שיכולה להכיל את הדרמה, וכשיש שינויים איטיים, כשהבן אדם נשאר אותו בן אדם, פעמים רבות אין נקודת יחס לא לכעס, לא לדרמה וגם לא לניתוק היחסים. אבל אלו החיים שלך ילדה. הרבה כח

uri80

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם נתי.

אין צורך בדרמות מיותרות. כמה שפחות.

קופיפלה

New member
לא נכון הם פשוט לא רוצים לשמוע

אז זה דרך יחידה כי אי אפשר לדבר איתם ואם הם רוצים יש להם את המספר פלאפון

למעלה