עזרה- דחוף???

shiri88

New member
עזרה- דחוף???

אני צריכה שמות של שירים איכותיים עם הרבה גיטרות ושירים שקטים וטובים!!!! בבקשה!!!

Charlotte

New member
הנה כמה:

jj72- undercover angel muse- unintended ו.. לא יכולה לחשוב עכשיו על עוד משהו.. סורי!

הנה כמה

בנושא השירים עם הגיטרות (גיטרות איכותיות, לא סתם דיסטורשן כבד): GUNS N ROSES - SWEET CHILD OF MINE STEVE VAI - BEETHOVEN´S 5TH SYMPHONY DIRE STRAITS - SULTANS OF SWING MONTEGOMRY GENTRY - SULTANS OF SWING (COVER) LED ZEPPELIN - STAIRWAY TO HEAVEN (שקט שמתפתח לשיר גיטרות איכותי) LED ZEPPELIN - HEARTBREAKER LED ZEPPELIN - WHOLE LOTTA LOVE DREAM THEATER - JOHN PETRUCI GUITAR SOLO DEEP PURPLE - HIGHWAY STAR EUROPE - THE FINAL COUNTDOWN EUROPE - ROCK THE NIGHT IRON MAIDEN - THE TROOPER בנושא השירים השקטים: CHRIS ISAAC - WICKED GAME RADIOHEAD - KARMA POLICE U2 - ONE SEAL - KISSED BY A ROSE THE PRETENDERS - I´LL STAND BY YOU JOE COKER - YOU ARE SO BEAUTIFUL (אני חושב שזה קאבר, לא בטוח) THE CONNELS - 74´ 75´ ERIC CLAPTON - TEARS IN HEAVEN PERCY SLEDGE - WHEN A MAN LOVES A WOMAN אני חושב שזה מספיק בינתיים. תגידי לי אם את צריכה עוד שירים.

shiri88

New member
תודה!!!!../images/Emo51.gif

ת-ו-ד-ה ר-ב-ה!!! עזרת לי מאוד. נ.ב. השירים יפים מאוד ובמיוחד: GUNS N ROSES - SWEET CHILD OF MINE חיפשתי את השיר הזה שנים!!!

על טעם ועל ריח

לא סבלתי את הפתיחה (שום דבר לא מחליף את סלאש והגיטרה שלו). הקאבר חביב, אבל הוא עדיין לא משתווה למקור הבלתי מעורער באיכותו. מה שאני לא אוהב זה ששריל קרואו שינתה קצת את האקורדים והם די צורמים. דרך אגב, הרבה זמן לא ראינו אותך פה חולוני, לאיפה נעלמת?

חולוני

New member
לא נעלמתי...

פשוט לא יצא לי להכנס לפורום..אבל תודה על הדאגה..
וכן, היא באמת שינתה את האקורדים..וגם הקול שלה לא מתאים לשיר.. לא אהבתי בכלל..פושעת..

שמח שיכולתי לעזור :)

גם אני מת על SWEET CHILD OF MINE, לא עובר יום בלי שאני שומע אותו לפחות פעמיים.

למעלה