עזרה דחוף!!!!!!

shirani8

New member
עזרה דחוף!!!!!!

תקשיבו אנשיםםםםםםםםם אני חיייבת לדעת מתי יש הופעות של בית הבובות בזמן הקרוב! וכמה שיותר קרוב בתאריך כי אני טסה בע"ה בעוד פחות מחודש ואני חייבת להיות בהופעה שלהם לפני!!! אז תעדכנו בכל הופעה אני ישמח לדעת חיייבת לראות אותם לפני!!

shirani8

New member
תודה אבל..

אוף איזה חוסר מזל!! אני שומרת שבת וזה יוצא בשישי איזה בעסה!!!! ידוע לכם על עוד הופעות ? פרטו כל כל הופעה פליז על חודש 9 ו10!! תודה

אה , אור , זה ב14 לאוקטובר?לא ב20+?

איזה חג זה יוצא ? היה כתוב באתר של הבארבי , נכון ? רגע רגע , <הולך לרשום ביומן ה'תשס"ח , סליחה , ה'תשס"ז >

irashady

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gifעיר הבירה../images/Emo41.gif

ממה שהבנתי אלה הפרטים: " ב30 יש במת היפ הופ של היי פייבר: שחר חסון (אמסי מנצור), פורטרט, כהן את מושון אקסום וסוליקו בן לביא (פישי הגדול לשעבר) ועוד ועוד בבמה הגדולה באותו הערב הדג נחש פאנסט פרוייקט 30 למחרת ב31 יש במת Pאנק של היי פייבר, והופעות אחרות על הבמה הגדולה לא זוכר איזה כרגע " (לקוח מפורום "ערוץ 24") מה שאומר שביום חמישי על הבמה הגדולה - בית הבובות וכנסיית השכל! והדבר העוד יותר חשוב... שיוסלס איידי מופיעים שם בבמת הפאנק!!!!
יש לי את הרשימה המלאה של במת הפאנק, אם מישהו מעוניין אני אחפש אותה

shirani8

New member
יותר מדוייק?!

לא הבנתי.... איזה חמישי באיזה תאריך? ובאיזה עיר זה?

שאני יבין רק רגע.. (../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif)

העבירו את ההופעה מיום חמישי לליל שישי
כאילו למהההההההההההה לעזאזל%#@%&*@#%@&)(*@! כאילו שאני יבין.. אמיר כ"כ מכור לכוכב נולד שכשהוא גילה שיש גמר ב7 לחודש אז הוא ביטל ואמר שהוא לא מתכוון להפסיד לראות איך ג'קו מנצח
או מה בדיוק
למה הביטול
הפתאומי הזה
איףףףףףףףףףףף..

shirani8

New member
מיקוד!

שניההההההההההההה אז רגע יום חמישי הקרוב ב31 ל8 בחיפה זה ההופעה של בית הבובות?

eladi88

New member
אמממ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

כן זה במסגרת פסטיבל הבירה... שעות זו שאלה טובה!

shirani8

New member
למישהו יש תשובה?

יש למישהו תשובה לשאלה הטובה הזו? באיזה שעות הפסטיבל מתקיים ומתי ההופעה?

eden456

New member
את מסכמת הכל ?

בלי לחץ.. ולגבי בדיוק מתי ההופעה באמת שאלה טובה .:)

תרגעי קצת.. בחיי שלא יזיק לך ../images/Emo13.gif

ולא נראה לי ממש שהלהקה זו שמזיזה את ההופעות, או קובעת אותם יכול להיות כל דבר, אבל הזיזו.. ואין מה לעשות. אוקטובר יש הופעה שמורה רק לך...

למעלה