עזרה ...דחוף

racheli24

New member
עזרה ...דחוף

היי יש לנו בעיה ואשמח אם המנוסות מבינכם יוכלו לעזור . יש לנו חתונה בקרוב של חברים הקטנה שלי בת שנה ולקראת הערב הם השעות היותר קשות ביום . הבעיה היא שאין לי עם מי להשאיר את הקטנה( לא מוכנה להשאר עם אף אחד בסוף זה נגמר בבכי היסטרי) לקחת אותה איתנו הוא רעיון לא הכי טוב מטעמי נוחות לה ואנחנו ממש בדילמה אין לנו אפשרות ללכת רק אחד משנינו( לא נעים)ואני ממש בבעיה אני לא רוצה לקחת אותה איתי היא תיהיה עייפה זה יהיה פשוט סבל בשבילה . מה עושים? אשמח לעזרה תודה

ldkoren

New member
באים, נשארים לחופה והולכים אם היא

בוכה. גם לי היו חששות כשהלכנו לראשונה לחתונה. הופתעתי לטובה! לא שהיא נרדמה אבל היא היתה עסוקה כל הערב בלהתחנחן לאנשים שסביבה ובלרדוף אחרי הילדים היותר גדולים שהיו שם. כשנכנסנו לאוטו היא קיבלה בקבוק ונרדמה עוד לפני שהספקנו לצאת מהחניה.

tunalover

New member
אנחנו דווקא "חיית חתונות"

אני תמיד מביאה את העגלה בכדי שיוכל לישון בנוחות אבל עד אז הוא אוכל איתנו ואני לוקחת אותו על הידיים ורוקדת איתו טרנס או מה שיש, כבר מגיל 6 חודשים. היו לנו אפילו שני אירועים שהיה בהם פינות הנקה וג'ימבורי לילדים. קחו אותה ותהנו - למה להשאיר אותה מחוץ לעניינים?

ליבי777

New member
מבינה אותך. אני באותה בעיה...

חברה מאודדדד טובה שלי מתחתנת בחודש הבא ואני אהייה חייבת להיא בייביסיטר פעם ראשונה(מתביישת לומר כמה זמן לא יצאנו כזוג מהבית בלעדיו). אין לי רעיונות בשבילך אבל אני לא חושבת לקחת אותו המסיבה שזה יהיה סבל בשבילו. בשמונה הוא כבר מת לישון ובחתונה אין סיכוי שיירדם.

racheli24

New member
בעיה

זאת בדיוק הבעיה שלי והמצב הזה ממש לא נעים .אני קודם חושבת על הנוחיות של הילדה שלי לפני כולם . תודה רבה

ליבי777

New member
זה באמת מצב בעייתי. הוזמנו לא מזמן

לאיזה ארוע ובעלי הלך לבד כי לא רציתי להשאיר את הילד עם בייביסיטר. נוכחותי לא היתה "קריטית" אבל בכל זאת בעלי התבאס מאוד.

tunalover

New member
תחליפו פרטים ותשרתו אחת את השניה

על אותו אינטרס

למעלה