עזרה דחוף

tamar bar

New member
עזרה דחוף

מישהו מכיר ויכול לספר לי על הבית ספר הבנלאומי בוינה? פעם כתבתי בפורום ושאלתי לגביי לקויי למידה אם יש מישהו מכם ואיך אתם מסתדרים בלימודים אם יש מי שלקוי למידה , איך מקבלים אתכם במדינה בה אתם חיים כוונתי בנושא לקות הלמידה( מבחינת לימודים, חברה , ועזרה של מדיניות בית הספר), עד כמה שידוע לי בארצות הברית יש עזרה מאוד גדולה ללקויי למידה, אני שואלת בעיקר על אירופה ואוסטריה בפרט...לשם אנו חושבים לעבור ומה שמעכב את המעבר זה רק בית ספר ולימודים לבן שהוא בן 14 מחר בדיוק אך הוא דיסלקט- לא קורא ולא כותב אך לומד בכיתה רגילה בחטיבת ביניים ותלמיד מצטיין, את כל המבחנים עושה בעל פה וכמובן שיש לו פתור מכתיבה וקריאה. ענו לי בבקשה כמה שיותר בנושא זה שלא נותן שקט ומעכב מאוד את המעבר שלנו לוינה.. תודה מראש...ובאמת שכייף לקרוא את הפורום שלכם, אני מקריאה אותו גם לבני..

MissUnKnown

New member
i dont know any thing about vienna

aslong as you have the test that states that your son has learning difficulties and have it translated and talk to the ppl that diagnosed him they might know. i dont think there should be a problem most international schools are private school which support alot of diffrent things and have the money too. you can always email them and ask what they offer to students in his situation.

tamar bar

New member
תודה לתשובה

אני אכן מנסה להשיג את האתר או המייל של בית הספר הבנלאומי בוינה כך שאוכל לשוחח איתם ולהשיג אינפורמציה לגביי בני. אגב אם ידוע למישהו מכם על בית ספר שלא פרטי אלא ציבורי שם וגישתו וטיפולו בילדים לקויי למידה אשמח גם לשמוע... אשמח לקבל עוד ועוד תגובות. עוד סוגייה שאני רוצה להוסיף אם אפשר היא : כאן בארץ יש לא מעט שאומרים לי שאני עלולה לעשות עוול לבני שכאן על אף הקושי שלו הוא תלמיד מצטיין ומצליח בלימודיו אך במדינה זרה בשפה כל כך זרה לו(גרמנית) זה יוביל רק לכישלון שלו ותיסכול...יש לציין שבני מדבר אנגלית ברמה מאוד טובה...כמו יליד מדינה דוברת אנגלית...אשמח לקבל חיזוקים גם בנושא זה תודה שוב...

MissUnKnown

New member
how old is your son?

as far as i know alot of school's in europe support their students in every way, as much as any school in israel.

MissUnKnown

New member
הוא בכיתה ח' או ט'?

אני לא חושבת שאמורה להיות בעיה, אני עברת בסוף כיתה ט'... זה קשה בהתחלה ואתה צריך להשקיע הרבה עבודה אבל זה לא בילתי אפשרי, אבל הוא צירך לדעת שזה יהיה קשה בהתחלה ושזה מצריך עבודה. שווה לבדוק אם יש קורסים בארץ שמלמדים גרמנית/אוסטרית ככה אתם כולכם תוכלו להתרגל לשפה.

Y 9

New member
באוסטריה מדברים גרמנית

אין כזה דבר אוסטרית

MissUnKnown

New member
sorry, so kill me

most of the information i have about austira is from world war one... and there were lots of diffren language back then.

למעלה