עזרה דחוף

the doctoRR

New member
עזרה דחוף

אני צריך שתעזור לי במשהו. יש לי לולאה ואני צריך שהיא תעצור בשלב מסוים בתוכה עד שאני יורה אחרת. כלומר ליצור מעין PAUSE כלשהו עד שאני אומר לה להמשיך. תודה מראש!

לא יודעת בדיוק, אבל תחפש בכיוון

אף פעם לא עשיתי כזה דבר בVB, אבל כתבתי קוד כזה בC לפני הרבה שנים, זה היה משהו מהסגנון: while not keyPress- כך שהלולאה רצה כל עוד לא הוקש מקש,( ואפשר גם לקבוע לו איזה מקש.) כך שברגע שמקישים מקש עושים exit מהלולאה וממשיכים בתוכנית. תנסה לחפש בעזרה אל כזה דבר בVB.

VB ו C זה שני דברים שונים לגמרי...

ב VB כדאי לממש את הרעיון שלך בצורה אחרת. בעקרון: הלולאה מושפעת ממשתנה בולאני ברמת הטופס. פעם ב X איטרציות (נניח 100) - לעשות DoEvents. בעקבות לחיצה על לחצן - ניתן להפסיק את הלולאה. כבר היתה שאלה כזאת בפורום. אם מישהו ימצא - אולי אפשר לשים ב FAQ.

the doctoRR

New member
אני לא בטוח

שהבנתי אותך נכון אולי אני יסביר את עצמי שוב. יש לי לולאת while שיש בתוך כמה פקודות, אחת מהן היא להעלות חלון נוסף שבו אני צריך לבחור משהו ורק לאחר הבחירה אני רוצה שהלולאה תמשיך את סדר הפעולות אין הכוונה שהיא תתחיל מחדש אלא מהמקום שהיא עצרה, כלומר ליצור פאוזה בתוך רצף הפעולות שבתוך הלולאה.

the doctoRR

New member
הנה הקוד

While Not (rs2.EOF) If rs2.Fields(0) = MTCode Then MTKind = rs2.Fields(1) Set SOA = New FrmSupOrdAssis sOA.Show *********** OCount = PCount * MCount Set rs3 = New ADODB.Recordset rs3.CursorLocation = adUseClient rs3.CursorType = adOpenStatic rs3.LockType = adLockOptimistic sqlstr = "insert into SuplierOrder (SupId,CusOrdNum,ProductCode,MatirialCode,MatirialTypeCode,MatirialWeight,Countity)" sqlstr = sqlstr & " values('" & SupIdCode & "'," & OrdNum & "," & PCode & "," & MCode & "," & MTCode & "," & Weight & "," & OCount & ")" rs3.ActiveConnection = cn rs3.Source = sqlstr rs3.Open End If rs2.MoveNext Wend איפה שכבתבתי את הכוכביות אני פותח את החלון הנוסף ואני רוצה ליצור מצב שעד שאני לא סוגר את החלון שפתחתי סדר הפעולות לא ימשיך וכשיסגר ימשיך מהמקום שבו הכוכביות

Black Plastic

New member
תנסה

תגדיר משתנה בוליאני ומהקטע שאחרי הכוכביות תכתוב if windowIsClosed = true then.. תגדיר בפורם החדש בתוך Form_Unload שהמשתנה יקבל true. מקווה שהבנת ושזה עוזר.

MOTI FELDMANM

New member
תנסה אולי

ליצור SUB חדש ולגשת אליו מתוך הלולה ולחזור אליו מתוך הSUB בהצלחה

למעלה