עזרה דחוף!!!

עזרה דחוף!!!

אני מטופלת כבר שבעה חודשים, ונוטלת למיקטל כשישה חודשים. המרשמים שאני מקבלת זה מרופא המשפחה שלי ובהמלצת הנוירולוג. היום הגעתי לבית-המרקחת שבסופר פארם ולא היו מוכנים לתת לי את הכדורים ללא ההנחה, מכיוון שלא רשום על המרשם-"בהמלצת רופא נוירולוג". יאמר לזכותם שבפעם הקודמת הם וויתרו לי, אבל הפעם המחשב לא נתן להם את ההנחה. שוחחתי עם מכבי ללא הפסקה, והם אמרו שאין מה לעשות וזוהי הבעיה שלי... בסופו של דבר קניתי ארבעה כדורים עד יום ראשון בסך של 42 ש"ח. הנוירולוג שלי מקבל רק בימי רביעי והרופא המטפל רק בימי שני. ה צ י ל ו !!! מה עושים??????????????????????????????.

חייםלוי

Member
מנהל
אם את יכולה לקנות כדורים עד יום

רביעי גם בלי ההנחה תעשי זאת. אסור להפסיק לקחת את התרופה. פשוט בפעם הבאה תדאגי להשיג את התרופה לפני שהיא נגמרת. נכון שזה לא תמיד הולך. גם לי קרה כמה פעמים שלא שמתי לב שהתרופה נגמרת אבל אז קניתי מייד באותו יום. בקופת חולם כללית אפשר לקבל מרשמים לשלושה חודשים - שלושה מרשמים עם תאריכים המתאימים לחודשים הבאים (אני לא יודע איך זה בקופות אחרות) ואז זה יותר קל. אפשר גם לבקש מרשם מרופא כללי אחר. היות ואת חולה כרונית הרי הפרטים נמצאים במחשב של הסניף ואין עם זה בעיה. לגבי הנוירולוג תרימי אליו טלפון ביום ראשון. אולי הוא יכול לשלוח בפקס את האישור שלו. שיהיה בהצלחה ותספרי לנו מה קרה.

אני מניחה שאם לא היה לך כסף

היית יכולה לגשת למיון הקרוב לעיר מגורייך והיית מקבלת את התרופות עד יום ראשון. מכבי יכולים להגיד מה שהם רוצים , להבא , שימי לב לשני דברים: 1. למה שרשום על המרשם כדי שלא תצטרכי לשלם להבא. 2.לכמות התרופות שיש לך,(אני מקפידה לספור כדי לא להגיע למצבים כאלה) *דבר נוסף: אני מאוד מקווה שתקבלי החזר מהקופה שלך, את שילמת המון כסף עבור ארבעה כדורי למיקטל. תרגישי טוב, זה הכי חשוב כמובן.

טיפ קטנטן

תגשי לנאורולוג שלך ותאמרי לו שאין באפשרותך להישאר עם כדור אחרון בכל חודש ושבאופן חד פעמי ירשום על המרשם מינון כפול: אם את לוקחת כדור אחד של 200 מ"ג פעם ביום שירשום שאת לוקחת שני כדורים ביום ואז תמיד תהיה לך חפיסה בבית ולא יקרה מצב ש"תתקעי" בלי כדורים. הנאורולוגית שלי לא חשבה על זה פעמיים ומיד נתנה לי מרשם, אבל אם הנאורולוג שלך לא יהיה מוכן לכופף מעט את החוקים את יכולה לגשת לרופא המנהל בקופ"ח שלך עם כל האישורים ולבקש ממנו חפיסה נוספת של הכדורים, כי אחרי הכל זה לא אקמול. בהצלחה מיכאל האחת

moribat

New member
הולכים לכל נוירולוג שהוא, מסבירים

את הבעיה, אומרים שאת נשארת ללא כדורים, ואת זקוקה דחוף לעזרתו. נוירולוג של הקופה כמובן.

dikla528

New member
איך זה הגיוני 42 ל4 כדורים?!?!

אני בקופת חולים כללית וזה עולה לי עם ההשתתפות שלהם משהו בסיגנן של 60 שקל ל 60 כדורים...אצלי יש בישוב מרפאה של כללית שככה כל חודש הם מזמינים את זה כבר מראש וקבוע אז לי אין את הבעיות האלה..ואני לא צריכה ללכת לשום בית מרקחת.אם את גרה במושב עדיף לך להיות מטופלת במרפאה במושב מאשר להיות תלויה בביתי מרקחת. אם את גרה בעיר אז זה קצת יותר בעיה.. אבל תמיד תבדקי שיהיה לך עודף של כדורים למקרה חרום לא כדאי להפסיק את התרופה תדאגי למרשמים שיספיקו לך ליותר מחודש למקרה שיעשו לך אחר כך בעיות ..ותזכרי שבאמת ירשמו לך בהמלצת נוירולוג . בהצלחהההה

למעלה