עזרה דחוף !!!

f 889 אלעד

New member
עזרה דחוף !!!

שלום לחברי הפורום אני פונה אליכם בבעיה אישית.אחי הקטן כבגיל 14 מגמגם בצורה נורא רצינית,הגמגום משפיע עליו בכל ההיבטים,והוא נאלץ להתמודד במציאות קשה ונוראה. הגמגום שלו משפיע על ההורים מאוד ועל המשפחה בכלל. יש לציין שניסינו לטפל בבעיה אך ללא הצלחה בינתיים,אני יודע שקשה מאוד להגמל מזה אך מכיוון שלדעתי יש פה אולי בעיה נפשית לכן יהיה אולי יותר קל לטפל בבעיה, או לפחות להפחית קצת בגימגום. אודה לכם נורא אם תואילו בטובכם להמליץ על מישהו שיכול לעזור לאחי המסכן מישהו שכבר עזר בעתיד( אין בעיה של כסף בכדי לטפל באחי) בתודה מראש ובהערכה רבה.

f 889 אלעד

New member
אני צריך -

אני צריך בבקשה את הכתובת או מס' הטלפון של ד"ר עופר עמיר או לש ד"ר רות עזרתי. זה דחוף מאוד. בתודה רבה

shuky63

New member
קודם אתם צריכים להראות לו שמקבלים

אותו עם הגימגום.אם הוא רואה שההורים מאד לוקחים ללב את הגימגום הוא בטח מרגיש אשם וזה לא מקל עליו. אני ממליץ לו גם להיפגש עם מגמגמים אחרים.הוא יכול להכנס לפורום.יש כאן נערים סביב הגיל שלו שיכול למצוא איתם שפה משותפת.אני זוכר שבגילו הרגשתי שאני המגמגם היחיד בעולם על כל המשתמע מתחושה כזאת. קחו בחשבון שאין טיפול קסם.גם טיפול שמביא תוצאות מדהימות מבחינת השטף,כרוך בדרך כלל בירידה בשטף בשלב מאוחר יותר,אז להבין את זה ולא להאשים אותו אם זה קורה,בטענה שלא תרגל מספיק ולא רצה מספיק.שיפור השטף הוא תהליך ארוך שמלווה בהרבה עליות וירידות.

avishay161

New member
מנסיון אישי.. תראו לו שזה לא משפיע

שזה לא משפיע במשפחה זה הכי חשוב כי שם הוא חי וגדל.. תראו לא שאתה מקבלים אותו איך שהוא ואל תרחמו עליו או תחכו אותו כי זה ממש מעליב אני גם הייתי בסרט הזה שחשבתי שכולם דוחים אותי.. זה יעבור לו אומנם הגמגום לא אבל הפחד הזה כן.. בהצלחה לכם

למעלה