עזרה דחוף

ירדן פ

New member
עזרה דחוף

יש לי בעיה בקיובייס שעוד לא הצלחתי למצוא את הסיבה אני עושה פלייבק בקיוביס 6 ערוצי מידי 2 טרילוג'י (פלאג אין לבאס) 2 וירטואל גיטריסט (גיטרות) גרוב איג'נט (תופים) וסטילוס (תופים אלקטרונים) 6 ערוצים בלבד ואני שומע כל מיני קלקים נוראים בפליבק כאילו המחשב שלי עומד לקרוס (אני שומע את זה רק בקיובייס, אם אני עושה export אין את זה) יש לי מחשב חזק , פנטיום 4 2.4, 512 זיכרון אין לי שום דבר על המחשב מלבד איי סי קיו והמוסיקה שלי שום דבר לא רץ כרטיס קול קריאטיב אודיג'י 2 איפה הבעיה? איך פותרים?

kundara

New member
העמסת.

והמחשב שלך לא כזה חזק, תנסה להפוך קצת לאוודיו. אם אתה שומע רצועה בסולו אתה עדיין שומע קלקים?

HeavenlyB

New member
כל הכלים שהזכרת

הם כלים שלוקחים המון כח מהמחשב. גם אם המחשב חזק, מהרשימה הזאת אני יכול להגיד לך שאין הרבה מחשבים שיעמדו במעמסה הזאת. מה שכן, שני דברים אפשריים. 1 - לייצא כל כלי שסיימת לעבוד עליו, כאודיו. 2 - להגדיל את ה BUFFER SIZE. זה יכול מאוד לעזור עם הרעשים, אבל זה אומר גם שהלייטנסי יהיה יותר גדול.

ירדן פ

New member
הכי מבאס לעבוד ככה כשאני שומע טיקים

כשאני לבד וזה אז אין לי בעיה .. אבל כשאנשים באים להקליט וזה אז זה נורא מעצבן שהם צריכים לשמוע את זה ואני לא יכול להעלות את הבאפר סיז כי זה יוריד לי ת'ליטנסי ואני לא יכול להרשות לעצמי לעבוד עם ליטנסי.. נורא מבאס...

למעלה