עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perfecta

New member
עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

באים לשפץ לנו בבית מה-26 לחודש, והם אומרים שזה ייקח רק יומיים אבל הם תמיד מתעכבים הפועלים...אמא שלי אומרת שזה ייקח עד אמצע ספטמבר... אז אנחנו נצטרך ללכת למלון...אני לא אהיה בבית בפרק האחרון של מיכאלה!!! ואולי גם במלון אין ערוץ הוט3...וגם אין שם מחשב נראה לי...אני לא אוכל להכנס לפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!תעזרו לי אני מיואשת!!!!!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות!!!! החארות האלה היו חייבים לבוא לשפץ לי בבית דווקא באוגוסט-ספטמבר?! מה זו הקללה הזאת?! עושים לי דווקא?! אני בוכה כבר מאז שנודע לי על זה!!!! תעזרו לי!!!!!!!!!

אמממ.....

אצלי בעיה דומה ...ב23 לחודש הזה מסתיים לנו חוזה עם הוט... ואבא שלי רוצה לעבור ליס
ואני לא רוצה יס אני רוצה להשאר בהוט!!

beauty3

New member
ייו הדס..................

מסכנה........אולי תגידי לחברות שלך להקליט את כל הפרקים שאת לא תראי ואז תבואי אליהם ותראי או שכל יום תבואי ותראי........... זה לא כל כך נורא...

יס זה ממש משעמם.......

אין מה לראות............. וערוץ 3 של יס זה מלא תוכניות ישנות.........שהיו פעם..........

perfecta

New member
רק חברה אחת שלי רואה מיכאלה ויש לה

ווידאו להקליט...אבל היא בטח לא תסכים... חוץ מזה, גם אם אני אצליאח לראות את הפרק האחרון של מיכאלה, אני לא אוכל להכנס לפורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה פאק!

GILADOS

New member
תפקשי ממישהו שיקליט לך כי באמת חבל להפסיד 15 פרקים, במיוחד כשמדובר בפרקים האחרונים. אני מבין אותך, אבל את יכולה לבקש ממישהו שיקליט לך וכך תוכלי לראות את כל מה שאת מפסידה.

פתרון

1.את יכולה לבקש מחברה/משפחה או כל מישהוא אחר שיקליט לך 2.את יכולה לראות ביום שישי (תלוי כמה זמן זה יקח) 3.אנחנו יכולים לספר לה מה יהיה 4.שיהיה לך מחשב תראי קטע וידאו אחד שיש באתר 5.ועל תשכחי שיהיה שידור חוזר... 6.אם יש לך וידאו, את יכולה לכוון על תאריך ושעה מקווה שעזרתי...

BaByGuRrRl

New member
תראי..

בדרך כלל במלונות יש ערוץ 3...אלא אם כן יש יס אבל ברוב המלונות שאני מכירה זה הוט, או כבלים רגילים (כאילו לא דיגיטלי אבל לא משנה..)..אל תדאגי!!

למעלה