עזרה דחוף!!!

• פותח הנושא zbobo
  • פורסם בתאריך

zbobo

New member
עזרה דחוף!!!

איך אני לוכד תמונת מסך בדוס. יש לי פרויקט בדוס ומבקשים ממני דוגמאות הרצה כלומר תמונוץ מהתוכנית שהיא פועלת. אז אני צריך לצלם את המסך אבל התוכנית שלי היא במצב דוס איך אני עושה את זה תודה מראש לעונים

vinney

Well-known member
אז תעשה printscreen

או תוריד מהאינטרנט תוכנה שמבצעת screen capture.

zbobo

New member
print screen

לא פועל כי זה בסביבת דוס. והורדתי 4 תוכנות שעושות את זה וכולם לא מצליחות לצלם את זה הם מתלתמות מסך לבן יש לך אולי עוד רעיון או תוכנה שכן יכולה לעשות את זה?

VoodooKid

New member
מיזעור

למה אתה לא יכול למזער את זה ואז לעזות Print screen

zbobo

New member
זה לא ממזער

זה ממזער את זה ל(אין לי מושג איך קוראים לזה הסרגל כלים שיש עליו את START)

vinney

Well-known member
הפניית פלט / שימוש ב clipboard

שתי דרכים: 1. להריץ את התוכנה ולהפנות את כל הפלט לקובץ מסוים: с:\programname > filename.txt זה קצת בעייתי אם התוכנה אינטראקטיבית (שמה פלט ומחכה לקלט). 2. להריץ בחלון של DOS (מתפריט התחל, RUN, פקודה cmd) כל הפלט נשאר בחלון, ניתן לגלגל אחורה, ולהשתמש בפקודה edit->copy כדי להעתיק קטע לclipboard. אחרי זה תעשה paste במסמך word או ב notepad, וזה יופיע.

zbobo

New member
טוב אני יכול לעשות

את האפשרות השנייה אהל הפרויקט זה משחק אז אני מפעיל אותו בCMD ואז אני עושל ALT+ENTER ואז אני מצלם את המסך? לזה התכוונת?

zbobo

New member
אז למה אתה התכוונת

אולי השיטה שלך יותר טובה

zbobo

New member
שיט

זה לא ממזער לי אותו למסך קטן שאני עושה אלט אינטר

הוא התכוון...../images/Emo26.gif

שאם זה רק טקסט, אתה יכול להקטין את החלון (ALT+ENTER כמו שאמרת) ואז לסמן עם העכבר את הטקסט שאתה רוצה להעתיק... (כפתור ימני על מסגרת החלון, edit ואז copy...) אבל אז כבר עדיף להשתמש ב-redirection. אם אתה מדבר על screen-shot, אז אתה יכול עם ALT+PrintScreen - זה יעשה לך copy של החלון הפעיל.

shaiis7

New member
גם לי היתה בעייה כזו..ויש פתרון אחד

אני גם עשיתי פרויקט בדוס עם גרפיקה ולא יכולתי לעשות printscreen הבעיה הזו מופיעה בעצם למי שיש windows xp ולכן הפיתרון היחיד שלך הוא לקחת את התוכנה למחשב שבו יש windows 98 או 95 ושם אפשר לעשות printsceen זה עובד בדוק מנסיון!!

למעלה