עזרה!!!!דחוף!!!

gil116

New member
עזרה!!!!דחוף!!!

טוב אז ככה ... מביאים לי גוזל פרסונטה פי'ץ פייס ויש לי כמה שאלות: 1.איך אני מכין אומנת????אפשר תמונה?? 2.מאיפה אני קונה את הואכת להאכלה?? 3.איך אני מחמם אותו?הכוונה עם מנורת שולחן רגילה זה גם טוב?והאם צריך להשאיר את המנורה כל היום והלילה דולקת? במה אני צריך לרפד את האומנת שאני יכין ? תענו בדחיפותתתתתתתתתתתתתת

רואי

New member
באיזה גיל הוא?

אם הוא ממש צעיר אז אתה חייב אומנת ולא יכול להסתפק בחימום על ידי מנורה. אם הוא עבר את השלב שצריך חימום- בערך בגיל 3 שבועות- אז צריך לרפד את המקום שאתה שם אותו בחתיכות נייר - משהו בסגנון נייר גרוס. אוכל להאכלת יד מוכרים בחנות בצומת של קרית עקרון...

נעה גל

New member
זה לא קצת מפחיד שמישהו, שעל פניו

ממה שהוא כתב כאן, מתקבל הרושם שהוא לא מבין בהאכלת גוזלים בכלל, הולך לעשות את זה לבד בלי הכוונה? או שזה רק אני שנבהלת? אין מישהו שאפשר להפנות אותו אליו על מנת שיתן לו ליווי לתהליך?

../images/Emo12.gif את צודקת ה100 אחוז !!!

גיל, בשביל לגדל ולעשות תוכי האכלת יד דרוש ידע מינימלי והרבה זמן. 1. קודם כל הגוזל צריך להיות בין 3 שבועות. 2. דרושה אומנת... אפילו אומנת פשוטה, עדיין יש לנו לילות קרים, לכן צריך אותה. 3. אוכל להאכלת יד... דורש ידע.רמת הסמיכות. צריך שהוא יהיה בטמפרטורה של 38-39 מעלות פלוס...מינם (יותר חם התוכי יקבל כוויה, יותר קר התוכי לא יוכל). 4. צריך להשקיע הרבה מאד זמן ולתת אוכל בשעות קבועות (באתחלה זה 4 פעמים ביום ב-8:00 ב-14:00 ב-20:00 ובחצות). לסיכום !!!! אני מציע לך ללכת דבר ראשון ולראות.. ללמוד איך מאכילים ורק אחרי זה לעשות לבד. אוהד

למעלה