עזרה! דחוף!

עזרה! דחוף!

שלום לכולם, אני אמורה להתגייס ב22 לאפריל. בחצי שנה האחרונה התמיינתי לתפקיד מסויים בצבא, תפקיד מכובד ומשמעותי שהייתי בטוחה שבו אני אוכל לתרום ולמצות את הכישורים שלי, אבל לצערי, לפני יומיים, שבועיים לפני הגיוס, הם שלחו לי מכתב ובו כתבו שלא התקבלתי. בנוסף לכך, הכרתי בחודש האחרון כמה חברות שעשו שירות לאומי וסיפרו לי שזה ממש נחמד... עכשיו, אני נמצאת שבועיים לפני גיוס, וממש ממש רוצה לעשות שירות לאומי במקום. העניין הוא שאני פשוט לא יודעת איך פועלים, איך אני מקבלת את הפטור (אני רוצה להכריז על "חזרה בתשובה"), לאן אני הולכת, מה אני עושה... אנא, עיזרו לי, לפני שהצבא יקח אותי ויהפוך אותי למגישת קפה. וזה דבר שאסור שיקרה. תודה.... (ולא קוראים לי מגן ימני, קוראים לי מיכל!)

M o n a L i s a

New member
מיכל ../images/Emo142.gif

תראי, בעיקרון הפורום לא מיועד לספק עיצות וטיפים איך לצאת מהצבא ולעשות שירות לאומי. אבל, אני רק יכולה לומר לך שעל "חזרה בתשובה", את כבר לא יכולה לצאת, כי צריך להכריז על זה עד 3 חודשים לפני הגיוס, וזה גם הגיוני, כי זה יכול להיות שהיית חילונית שנורא רוצה להתגייס ופתאום יומיים לפני החלטת לחזור בתשובה. אני מבינה את הבעיה שלך, ואולי כדאי שתפני לפורום מתגייסים, כי אני לא מתמצאת בתחום הזה.

למעלה